Srácok, lányok! Ahelyett, hogy itt tespedtek egész nap, miért nem mentetek ma strandra?
Talán még ismerkedhettetek is volna.
Kort, nemet is.
Nem tartozom a panaszkodók közé, de én pl nem szeretek strandra járni. Unalmasnak tartom.
Egyszer egy barátommal ketten elmentünk Horvátországba nyaralni. Ő reggel kiment a strandra 5-6 sörrel meg némi péksütivel, én meg elindultam felfedezni a környéket, délután találkoztunk megint, este pedig mentünk az abbáziai éjszakába.
Olyan időben, mint ami itt most van, elmentem pl egy 5 km-es, 500 m szintemelkedéses kis sétára :D Meghaltam, mire felértem a kis középkori templomhoz, az ajándékboltos csaj szétröhögte az agyát, hogy ekkora állatot még nem látott, aki ilyen időben felsétált :D
Hát bocsánat, a 6 napos munkahét után örültem neki, hogy szellenteni volt még kedvem, nem hogy emberek közé menni és tolerálni a létezésüket, meg haldokolni a tűző napon, vagy verekedni a klóros vizű medencében egy kis szabad helyért.
Itthon csend van, béke van, senki nem zaklat és nem verem el a pénzem se. Még mindig tudnék aludni vagy 200 órát, de azért egy fokkal jobban érzem magam.
14 fokban strandra?
Hát normális vagy te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!