Mit tennétek, ha az egész hétvégét egyedül töltenétek, mert nincs semmi program, senki nem hívott sehova?
Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 17:16
3/16 anonim válasza:
Van egy nagyszerű találmány, úgy hívják számítógép, elég sok mindenre lehet használni. Nekem a hétvégéim 99% úgy telik hogy nem hívott senki sehova és nincs semmi programom, mégis feltalálom magam.
4/16 anonim válasza:
LOL LOL LOL
Én az egész életemet így töltöm,nem csak egy hétvégét
5/16 anonim válasza:
Nálam minden hétvége így telik, szóval pont hogy az lenne furcsa, ha hívnak valaki.
6/16 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Az egész életem ilyen. Hétvégén kipihenem magam, bevásárlok, esetleg takarítok és vagy gépezek, vagy a városban random mászkálok. Szintén egyedül.
7/16 anonim válasza:
Miért nem hívsz proaktívan te valakit valahova, ha már téged nem hívtak?
8/16 anonim válasza:
Ez van minden héten, minden napon, tehát amit eddig is tettem.
9/16 anonim válasza:
Az egész életem ebből áll, nem csak a hétvégék.
10/16 Országlakó válasza:
Miért muszáj mindig valami, valaki,....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!