Barátnőm miért van kiakadva ha néha egész nap nem hívom fel? Hát ha nincs mondanivalóm neki minek tépjem a számat a semmire?
MI lenne vele. Elrabolták az ufók. Mi lenne vele. Semmi.
És mondasz valamit hogy engem se érdekel az ő mondanivalója mert vele épp annyi történik mint velem-a nagy semmi. Iskola aztán néha meló ha van és slussz. Na most erről beszélni a semmit ragozni lehet de minek.
" Ha neki van mondanivalója, akkor hívja fel ő...„
Na ez meg a másik agyf***sz hogy én hívjam fel naná mert azt én fizetem, de ő hát azt már annyira nem, naná mert azt ő fizetné. Az már úgy nem jó. Pofázni a más számlájára na az az igazi.
Nem viszel el egy buliba? Ja és persze taxit drinket mindent én álljak neki meg elég ha pucsít mert ő lány ugye neki más dolga sincs. Ha ő fizetne, akkor mérget vehetsz rá a 4 fal közt ülne mindig. Más bukszájával hercegnősködni na az kell.
"meg a másik agyf***sz hogy én hívjam fel naná mert azt én fizetem, de ő hát azt már annyira nem, naná mert azt ő fizetné. Az már úgy nem jó. Pofázni a más számlájára na az az igazi."
A pillanat,amikor rájössz,hogy a párkapcsolat pénzkiadással jár:D
És hát valahogy mindig te negatívan jössz ki a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!