Miért jó egész nap másokkal beszélgetni különféle alkalmazásokon keresztül beszélgetni?
Azt látom, hogy sokan nem csinálnak mást, csak egész nap az ismerőseikkel és barátaikkal beszélgetnek.
Az sem ritka, hogy különféle programok alkalmával is, inkább másokkal beszélgetnek, mintsem az ott jelenlévőkkel, ezt személyesen is többször tapasztaltam, és szerintem nagyon zavaró.
Ezzel véleményem szerint teljesen elértéktelenednek az emberi kapcsolatok, sok esetben ez nem több, mint üres csevegés, bárgyú és tartalmatlan. Hiszen sok esetben idő sincsen arra, hogy kialakuljon egy normális téma, mivel olyan rövid idő telik el két beszélgetés között.
Azt pedig végképp nehezen emésztem meg, amikor egyesek mások társaságában teszik mindez.
"Azt pedig végképp nehezen emésztem meg, amikor egyesek mások társaságában teszik mindez."
De most ezt téged miért zavar?
Ha a körülöttem lévő emberek pont nem érdekelnek, csak azért vagyok velük, mert akármilyen okból, akkor inkább csevegek azokkal, akik érdekelnek, még akkor is, ha messze vannak.
Nem kell megértened, mert ezen nincs mit érteni. Ne kövesd a rossz példát. Buta, gyáva, göngye ember hamar előszik az árral. Mindnekinek telója van, mindenki a face-n van, akkor ő is ott van. Mivel az anyja (és az apja sem) soha nem figyelt rá, ezért az egész világ előtt él: a face-n, az alkalmazásokon, a telefonján.
De nem minden ember ilyen. Nem mindenki növeszti a háját a telefonját lógva, nem mindenki lóg a neten és kap húsz év múlva agydaganatot meg hasonló rákot a rengeteg telefontól. Keresd meg azt, akivel valóban lehet beszélgetni. "Élőben". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!