Mit gondoltok arról, aki péntek este is otthon van, és gépezik?
Figyelt kérdés
2019. szept. 20. 19:43
21/31 anonim válasza:
Semmit, én is ezt fogom tenni, eddig tanultam és sütit sütöttem, most egy kis kockulás bele fog férni, aztán pihi.
22/31 A kérdező kommentje:
Nem érzitek azt esetleg, mint én, hogy elszalasztjátok a lehetőséget, hogy a menők közé tartozzatok, egy eszméletlen király társaságban, és napi 20-30 ember írjon a kiadós buli után a facebookon, hogy mekkora királyak vagytok?
2019. szept. 20. 21:16
23/31 anonim válasza:
Az ilyen bulikázós diszkókba pont nem a menő emberek járnak.
24/31 anonim válasza:
Én sose voltam bulizós, mégis meg volt a baráti társaságom és nem voltam menő se mégis a népszerűbb emberek közé tartoztam, de ennek amúgy kb semmi jelentőssége. Fontos a kapcsolattartás meg emberek megismerése de ehhez nem kell a fiatalokra jellemző módon kínosan lerészegedve fetrengeni meg okádni. Mert ugye nem bírják, a határt meg nem érzik. De ezamenő #koccintósbor
25/31 anonim válasza:
#23 Számomra nem ez a menő kategória, de kinek mi. Én is ki szoktam mozdulni, de általában nem heti rendszerességgel, a szórakozóhelyeket pedig messziről kerülöm, akkor inkább egy színház vagy mozi.
26/31 anonim válasza:
Irigylem, hogy van ilyenekre ideje. Bár iskolásként nekem is volt még... azóta csak a munka.
27/31 anonim válasza:
Sokáig ezt gondolom hogy ez a menő stb..
Kicsit bánom hogy nagyon kevés alkalommal mozdultam ki,nem is volt nagy miért, hamarosan egy időre fel költözöm Budapestre vagy talán egy másik nagy városba, kicsit meg szeretném tapasztalat az élet másik oldalát is milyen is az ottani élet, leginkább azért megyek mert szeretnék új emberekkel ismerkedni, szórakozni, megtapasztalni valami mást és ugye az önállóságot is lényeges megtanulnom mostmár.
21F
29/31 A kérdező kommentje:
Amúgy valaki kérdezte, hogy a péntek este mivel másabb, mint a többi este.
Nem pont a péntek este a legmenőbb időszak? A suli/munka utáni 1. hétköznap este?
2019. szept. 20. 22:40
30/31 anonim válasza:
Ciki, mert ott lehet körülötte a család, aki valszeg ugyanezt műveli, ahelyett, hogy pl.: egymással beszélgetnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!