Ti is mindig otthon ültök péntek, szombat este mert nincs kivel kimozdulni? (mit csináltok otthon ilyenkor? )
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 19:06
1/7 anonim válasza:
Az első tagmondat logikai értéke igaz, míg a másodiké hamis az én helyzetemre vonatkoztatva, mivel nálam a magyarázat az, hogy én szeretek otthon lenni, lévén introvertált vagyok.
Változó, hogy mit csinálok, de az olvasás, írás, filmnézés, netezés vagy haverok áthívása dumálásra, kártyázásra... stb. benne van a top elfoglaltságok közt.
2/7 anonim válasza:
kb, mint az első.
Szeretek itthon lenni. Egész héten megyek, csinálom a dolgomat. Várom, hogy hétvége legyen és otthon legyek nyugiban.
Persze vannak barátaim, szoktunk időnként találkozni, elmenni valahova. De én legtöbbször arra vágyom, hogy otthon pihenhessek. Olvasok, filmet nézek.
3/7 anonim válasza:
Nálam is az csak az indok más, nekem lenne kivel ha akarnék, de szeretek itthon lenni. Ugyanazt csinálom mint máskor. Sorozatot, filmet nézek, youtubeozok, olvasok, rajzolok, játszom.
4/7 anonim válasza:
Ohm tanulok? Ja nem megsem...ja de tanulok amennyit csak lehet hogy aztan legyen sikerem es hozza majd johetnek a csajok, baratok is.
5/7 anonim válasza:
Ha nem mozdulok ki, az nem azért van, mert nincs kivel, én megyek egyedül is, ha ki akarok valahova mozdulni. Ha nem mozdulok ki, akkor általában filmet nézek még elalvás előtt.
6/7 anonim válasza:
4-es, magyarul is tanulj meg, jó?
7/7 anonim válasza:
ha lenne ki, akkor se mozdulnék ki. Egész héten tetves meló miatt kel fölkelni és kitenni a lábamat, hétvégén ne kelljen menni sehova! Főleg ne időrabló, semmit nem érő programokra.. így is kevés a szabadidőm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!