Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok arról, aki...

Mit gondoltok arról, aki péntek este is otthon van, és gépezik?

Figyelt kérdés
2019. szept. 20. 19:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Miért, talán kéne? Kérlek definiáld, hogy pontosan milyen tevékenységeket kell végeznie egy embernek! Köszönöm.
2019. szept. 20. 19:54
 12/31 anonim ***** válasza:
91%

“Azt hogy egy lúzer. Csak csak azért vagyok itthon mert még nem kaptam a gyàrban fizut.“

- Ecsém, gyárban dolgozol, vágod? Ezzel már önmagában kimaxoltad a lúzerséget?

2019. szept. 20. 19:55
 13/31 anonim ***** válasza:
93%
Akkor és oda megyek amikor akarok, magam osztom be az időmet így a péntek estében és a hétvégében nekem semmi különleges sincs. Itthon gépezek, pihenek. Én ettől lúzer vagyok? Az a lúzer akinek annyira szánalmas az élete hogy másokéval foglalkozik.
2019. szept. 20. 19:55
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
Én inkább azokat az embereket sajnálom, akiknek a pia meg a dugás az életük, és nincs is igényük ennél többre. Szellemileg nem túl fejlettek általában az ilyen egyének.
2019. szept. 20. 20:02
 15/31 anonim ***** válasza:
88%
Mivel én is itthon vagyok és végiggépeztem a délutánt (miután egész héten nem volt időm másra csak a sulira) és rohadt jól esik, leginkább semmit.
2019. szept. 20. 20:14
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Péntek este mivel másabb,mint bármelyik este?

Amúgy nekem elég ha havonta vagy kéthavonta 1x elmegyek kiengedni a gőzt. Nem tudom mit lehet élvezni azon hogy minden héten péntek,szombat be vagy állva mint az atom és csápolsz valami zenének nem mondható okádékra. Inkább ritkán megyek,de az legyen minőségi party. Na meg ha becsületesen tartod a sportos életmódot akkor nem is fér bele a bulikázás minden nap.

2019. szept. 20. 20:39
 17/31 anonim ***** válasza:
88%
Orulok hogy vegre ket nap pihi van. Forro pizza tea es filmezes lesz.
2019. szept. 20. 20:42
 18/31 anonim ***** válasza:
87%

Örülök neki, hogy itthon lehetek, és kedvemre játszhatok a gépen, tarthatok én-időt.

Eleget vagyok emberek között a hét többi napján, és péntekre már mindig igénylem a bekuckózást. ^^

#introvertáltakélete

2019. szept. 20. 20:54
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Az mitől jobb, hogy valaki részegre issza magát, vagy netán csak bulizik? Sose értettem, mi értelme a buliknak.
2019. szept. 20. 21:03
 20/31 anonim ***** válasza:
Ő dolga,ő élete, azt tesz amit szeretne, szabad ember, szabad akarat, saját döntés,mindenki azt csinál amihez kedve van és jól érzi magát tőle,ez nagyon számít.
2019. szept. 20. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!