Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meg 1 pentek este mikor...

Meg 1 pentek este mikor otthon ulok. Titeket hogy viselitek? 15/L

Figyelt kérdés
ezt inkabb a fiataloktol kerdezem akik el szoktak jarni bulizni de mostanaba valamiert nem mennek. ti ilyenkor nem szomorodtok el? en annyira unatkozok es szomoru vagyok foleg hogy az egesz facebookom azzal van tele hogy "dejo a buli" "ma de b..aszok:D "
2013. júl. 19. 22:48
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
ti hogy viseltek?* bocsanat.
2013. júl. 19. 22:49
 2/17 A kérdező kommentje:
viselitek** nembirok irni xd
2013. júl. 19. 22:49
 3/17 anonim ***** válasza:
Én egy dokumentum filmet nézek.
2013. júl. 19. 22:51
 4/17 anonim ***** válasza:
ha annyira akarsz, miért nem mész el bulizni?
2013. júl. 19. 22:52
 5/17 A kérdező kommentje:
2 buli van ma. az egyiknek a szervezojevel rosszba vagyok es nem hivott meg. a masik meg +16os es ugye nem engednek be..
2013. júl. 19. 22:54
 6/17 anonim válasza:
írni*
2013. júl. 19. 22:56
 7/17 anonim válasza:
21 vagyok lány és most épp nincs pénzem bulira. Elvagyok itthon és filmet nézek.
2013. júl. 19. 23:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Annyira túlkomplikálják az emberek az életet. Kihagynak olyan dolgokat, ami őket jobb kedvűvé teszi, holott csak oda kéne menned ahhoz a szervezőhöz és megbeszélni az adott dolgot. Inkább otthon ülsz és szomorogsz. Egyébként a többi 15 éves vagy akárhány, aki kiírja facebookra, hogy "ma de b..aszok:D" meg "dejo a buli" - azok csak próbálnak dicsekedni. Amikor egy jó buliban vagyok és tényleg jól érzem magam, nem azon jár az eszem, hogy gyorsan írjam ki facere.

De lehet, hogy csak én vagyok túl "komoly" a mai generációhoz?

18/L

2013. júl. 19. 23:07
 9/17 anonim válasza:
Van akinek soha nem adatik meg, hogy bulizhasson. Ez vigaszt nyújthat. Én mondjuk még júniusban voltam utoljára buliban, szóval érted, én is úgy vagyok vele, ahogy te. Tedd azt amit én: Foglald el magad. Én egy könyvet fogok olvasni, de ha az nem a te műfajod, van ezer más lehetőséged.
2013. júl. 19. 23:18
 10/17 A kérdező kommentje:
igazabol a szervezo nem hivott meg.. es ugye nem mehetek oda hozza hogy "legyunk joba. mehetek a bulidra?" gondoltam a konyv olvasasra de sajnos mar minden jo,erdekes konyvet kiolvastam mar ott tartottam delutan hogy a gyerekkori verses konyvemet olvasgattam.
2013. júl. 19. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!