Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meg 1 pentek este mikor...

Meg 1 pentek este mikor otthon ulok. Titeket hogy viselitek? 15/L

Figyelt kérdés
ezt inkabb a fiataloktol kerdezem akik el szoktak jarni bulizni de mostanaba valamiert nem mennek. ti ilyenkor nem szomorodtok el? en annyira unatkozok es szomoru vagyok foleg hogy az egesz facebookom azzal van tele hogy "dejo a buli" "ma de b..aszok:D "
2013. júl. 19. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

mert egy 15évesnek arra van szüksége hogy igyon...

én sem vagyok idős,de 15évesen nem csináltam ekkora dolgot abból hogy péntek este itthon vagyok

(most spec a párom horkolását hallgatom,úgyhogy miatta nem mentem sehová)

20N

2013. júl. 19. 23:24
 12/17 A kérdező kommentje:
nem az ivasrol van szo hanem arrol hogy itthon unatkozok egyedul ...
2013. júl. 19. 23:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért nem mész aludni? Persze lehet hajnalig unatkozni, ha neked ez a jobb.
2013. júl. 19. 23:40
 14/17 A kérdező kommentje:
egesz heten 1-2ig voltam fennt ezert most nem tudnek ilyen "koran" elmenni aludni.
2013. júl. 19. 23:43
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Már ne haragudj meg, de kifogást találni mindenre, azt tudsz.
2013. júl. 20. 01:23
 16/17 anonim ***** válasza:
menj el valahova a BARÁTAIDDAL
2013. júl. 20. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Én már egy éve nem iszok, ritkán járok már el bulikba is, és nem hiányzik, annak ellenére, hogy nincs most senkim. Rájöttem, hogy sokkal jobban tudok szórakozni alkohol nélkül, ha pl elmegyek barátaimmal edzeni valahová, vagy csak egyszerűen lógunk valahol és dumálunk, hülyülünk, nem hiányzik a sok hülye idegen ember, a balhék, a majmok. 20/F
2013. júl. 21. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!