Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mihez kezdjek magammal?

Mihez kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
Tudom, helyettem nem tud dönteni és cselekedni senki és lehet rossz témába raktam a kérdést, bocsánat. 21 éves lány vagyok érettségi nélkül és már több, mint egy éve dolgozok a helyi gyárban amit igazából nem is szeretek, de a pénz meg kell. Nem merek lépni. Nem merek lépni, hogy jobb legyen, hogy ne ugyanolyan monotonok legyenek a heteim, mint most. Nem merek változtatni. Még anyummal élek, apukám meghalt, segítek is neki amiben tudok, de nem akarok örök életemre gyárban dolgozni hisz több is van bennem. Persze, vannak barátaim, de nem nagyon szeretek/szoktam kimozdulni.. Irigykedem más fiatalokra, nem dolgoznak sőt még van aki nem is tanul mégis vígan el van.. Mit tennétek a helyemben?

2019. aug. 11. 21:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kell most megtervezned mindent. érettségi úgyis mindenhez kell, egyelőre ezt tűzd ki célul. ezt munka mellett is meg tudod csinálni, így nem kell mindent feladni, nem kell váltani, nem kell beleugrani az ismeretlenbe. csináld meg az érettségit, közben lehet, hogy rájössz, hogy mi érdekel. Az, hogy szeretsz olvasni, még nem jelent semmi konkrétumot. Olvasni mindenhez kell. Az se mindegy, hogy mit olvasol. Stb. nem kell most még semmit se eldönteni. Csak legyen meg az érettségi + Tanulj meg angolul, mert ez a kettő mindenhez alap.
2020. máj. 11. 22:20
 22/22 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Mi a helyzet veled azóta? Sikerült haladnod a dolgaiddal?

2020. máj. 11. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!