Mit kezdjek magammal?
egesz nap nincs mit csinaljak
egyedul elek szinte megesz a magany az egyedullet
26 eves vagyok lany
tippeket otleteket varok
mivel toltsem a napot, mit csinaljak
ugy szeretnem hasznosnak erezni magam, buszke lenni magamra, nem ugy eltolteni a napot hogy egy tuleles volt ez is... :-(((
Siklóernyőzz, horgolj, tanulj nyelvet, járj zumbára, kerékpározz, fotózz, agilityzz, néptáncolj, íjászkodj, kertészkedj, gasztroblogolj.
Amúgy nem dolgozol, hogy az egész napod semmittevéssel telik?
Családod, barátaid nincsenek?
Ha tényleg tökegyedül vagy, menj és iratkozz be egy nyelv- vagy tánctanfolyamra, keress valami hobbit (pl.menj kezdőknek tartott festő/rajzszakkörre), próbálj ki egy új sportot. Manapság fillérekből kapható repjegy és szállás is, ha ügyes az ember, eredj és utazz valamerre. NEM ciki egyedül, még mielőtt valami okos bevágná.
Én is hasonlóan vagyok de azért próbálom hasznosan tölteni az időmet.
Ismerkedj emberekkel vagy kezdj el egy új hobbit. Ha nagyon unatkozol írhatsz nekem is
munkanélküli vagyok
iklóernyőzz, horgolj, tanulj nyelvet, járj zumbára, kerékpározz, fotózz, agilityzz, néptáncolj, íjászkodj, kertészkedj, gasztroblogolj.
ezek jó ötletek, de sajnos anyagi korlátok miatt nehezen kivitelezhető nekem
olyasvalami lenne jó ami költségmentes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!