Mit kezdjek magammal, hogy ha nem olyan ember vagyok, mint amilyen embert elvár a mai társadalom? 23/F
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:56
1/10 anonim válasza:
Éld úgy az életed, ahogy szeretnéd! Merd felvállalni magad, rövid az élet ahhoz, hogy mindig másoknak tegyél eleget. Azt nézd, hogy téged mi tesz boldoggá és tedd azt.
3/10 anonim válasza:
Mindegy mit, bármit, csak ne panaszkodj és sajnáltasd magad. Tényleg mindegy milyen vagy, csak legyél erős, életvidám, legyen valami célod, próbáld már meg élvezettel (meg)tölteni a napjaidat, ahelyett, hogy másokat méricskélsz és belesüppedsz a negatív gondolatokba.
4/10 anonim válasza:
örülj neki, hogy nem vagy robot tömegember.
5/10 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon jó, de a meg nem értettség és a magány, az már kevésbé.
2016. márc. 1. 18:38
6/10 anonim válasza:
Szia! Néha én is így vagyok ezzel :) Ha magányosnak érzed magad, és szívesen barátkoznál, akkor írj rám nyugodtan, hát ha megtaláljuk a közös hangot. :)
23/L
8/10 anonim válasza:
Találd meg a saját utad, ha úgy érzed, nem neked való a tucatrobot életmód. A fanyalgókat pedig mindig ignoráld, ne hagyd, hogy visszahúzzanak. Sok irigyed lesz, ha sikerül boldog életet kialakítanod, de nem szabad rájuk figyelni.
Persze mindezt mondani könnyű, megcsinálni annál nehezebb.
9/10 anonim válasza:
Miért, milyen embert vár el a mai társadalom? Szerintem elég sokféle ember jól megtalálja a helyét, talán többféle is mint korábban, nem? Főleg, a férfiaknak könnyebb az is, igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!