Mihez kezdjek magammal?
Nem tudom meg tudnám-e tanulni.. félek..
Gratulálok, mindig is úgymond felnéztem azokra akik egyetemre járnak főleg, hogy nem könnyű és tényleg tanulni kell.
Én is félek, elhiheted.
De meg kell próbálni, beleadni mindent, mert csak így tudjuk meg, mire vagyunk képesek.
Adj egy esélyt magadnak! :) És ha valami nem sikerül, még mindig több ezer lehetőség közül választhatsz. Az egyetlen rossz döntés az, ha nem csinálsz semmit. Szóval csak indulj el valamerre, ami érdekel, és hozd ki belőle a legtöbbet. :)
Mihez volna kedved?
Régebben mit szerettél volna csinálni?
Gyerekkorodban volt valami állmod amit nagyon szerettél volna csinálni? például, színész vagy sportoló akartál lenni stb..
ha szereted az allatokat, mehetnel gondozonak vagy nem tudom...habar nem tudom merre laksz
.. csak pelda volt
Érettségit szerintem mindenképpen szerezzél, az ma már tényleg alap dolog.
Utána pedig továbbtanulhatsz, bármi lehet belőled, csak legyél kitartó! Nagyon fiatal vagy még, nem késtél le semmiről. Viszont, te már ennyi idősen megtapasztaltad azt, hogy milyen a kemény munka, és ez nagy érték!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!