Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mihez kezdjek magammal?

Mihez kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
Tudom, helyettem nem tud dönteni és cselekedni senki és lehet rossz témába raktam a kérdést, bocsánat. 21 éves lány vagyok érettségi nélkül és már több, mint egy éve dolgozok a helyi gyárban amit igazából nem is szeretek, de a pénz meg kell. Nem merek lépni. Nem merek lépni, hogy jobb legyen, hogy ne ugyanolyan monotonok legyenek a heteim, mint most. Nem merek változtatni. Még anyummal élek, apukám meghalt, segítek is neki amiben tudok, de nem akarok örök életemre gyárban dolgozni hisz több is van bennem. Persze, vannak barátaim, de nem nagyon szeretek/szoktam kimozdulni.. Irigykedem más fiatalokra, nem dolgoznak sőt még van aki nem is tanul mégis vígan el van.. Mit tennétek a helyemben?

2019. aug. 11. 21:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom meg tudnám-e tanulni.. félek..

Gratulálok, mindig is úgymond felnéztem azokra akik egyetemre járnak főleg, hogy nem könnyű és tényleg tanulni kell.

2019. aug. 12. 00:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is félek, elhiheted.

De meg kell próbálni, beleadni mindent, mert csak így tudjuk meg, mire vagyunk képesek.

Adj egy esélyt magadnak! :) És ha valami nem sikerül, még mindig több ezer lehetőség közül választhatsz. Az egyetlen rossz döntés az, ha nem csinálsz semmit. Szóval csak indulj el valamerre, ami érdekel, és hozd ki belőle a legtöbbet. :)

2019. aug. 12. 01:12
 13/22 A kérdező kommentje:
Lektor képzést OKJ-n is el lehet végezni vagy egyetem kell hozzá?
2019. aug. 12. 01:36
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogyan lehet lektorrá válni, de ha a neten utánanézel, biztos megtalálod hozzá az infókat. :)
2019. aug. 12. 11:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mihez volna kedved?

Régebben mit szerettél volna csinálni?

Gyerekkorodban volt valami állmod amit nagyon szerettél volna csinálni? például, színész vagy sportoló akartál lenni stb..

2019. nov. 2. 11:36
 16/22 A kérdező kommentje:
Igazából én mindig is olyan munkahelyet szerettem volna ahol tudok fejlődni viszont nem kell annyira az emberekkel érintkezni mivel nagyon szégyenlős vagyok és félős..
2019. nov. 2. 11:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mik történtek veled?:)
2020. ápr. 3. 20:21
 18/22 anonim ***** válasza:

mesélj mi van most

!!!:)

2020. ápr. 23. 23:26
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

ha szereted az allatokat, mehetnel gondozonak vagy nem tudom...habar nem tudom merre laksz

.. csak pelda volt

2020. ápr. 23. 23:32
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Érettségit szerintem mindenképpen szerezzél, az ma már tényleg alap dolog.

Utána pedig továbbtanulhatsz, bármi lehet belőled, csak legyél kitartó! Nagyon fiatal vagy még, nem késtél le semmiről. Viszont, te már ennyi idősen megtapasztaltad azt, hogy milyen a kemény munka, és ez nagy érték!😉

2020. máj. 11. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!