Mai nap beszélgettem egy lánnyal vagy nõvel de inkább azt mondanám hogy nõvel, aztán egyszer csak megszakadt a kapcsolat, nem válaszolt, pedig elég sokáig beszélgettünk, mi lehetet a szerintetek a gond?
Megunt?
El aludt?
Éppen elég, hogy 4 órát gyakorizott, mit szeretnél, hogy egész nap ott üljön és várjon az üzeneteidre? Majd visszaír, ha feljön. Az a gond, hogy paranoid vagy és már most rászállnál, pedig még nem is ismered.
Fun fact: jó esély van arra is, hogy nem nőnemű volt az illető.
ma 08:19
Csak legalább egy sziát dobhatott volna.
ma 09:41
Nem vártam el tole sok mindent csak egy egyszerű sziát.
Figyelj, ez itt nem cset...
Az oldal üzenetküldő rendszere inkább levelezésre van kitalálva, kb. mint az e-mail. Ha valakivel e-mailt váltasz, akkor sem úgy kezeled (gondolom), mint egy real-time beszélgetést... ha van időd, mondanivalód, válaszolsz, ha meg nincs, akkor nem. Itt is így működik a dolog.
Nekem is volt olyan, hogy valakivel váltottunk pár értelmes levelet, aztán miután kiveséztük a témát, már nem volt több levélváltás.
Ha annyira jó volt a beszélgetés, miért nem mentetek át más platformra, messenger, viber, skype, akármi... Ott már elvárható, hogy valaki lezárja az aktuális üzenetváltást - itt nem.
ma 12:45
Biztos vagyok benne hogy nem,semmi olyat nem mondtam neki.
ma 12:59
Igazd van csak először szeretem egy kicsit jobban megismerni az embereket,volt már párszor ilyen hogy megadtam az elérhetőségeimet kicsit beszéltünk aztán kb én kérdezem tőle mindig ő meg csak válaszolt ritkán,soha sem kérdezett, inkább hagytam.
ma 15:21
Csak ez lehet, he he
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!