Szerintetek bízhatok benne?
Barátkozz vele és kiderül. De a bizalmad csak úgy nem csak cigánynak, másféle embernek se add. Dolgozzon meg érte. Mindenki. Ha nem így teszel, teljesen mindegy milyen származású emberekkel fúj össze a szél, ki fognak használni a pcsába.
Amúgy nekem is volt pár roma ismerősöm, kedveltem őket, pedig alapjáraton nem csípem a fajtájukat. Ők szerencsés kivételek voltak. (Olyannyira, hogy az egyikük konkrétan skinhead volt, és gyűlölte a fajtáját.)
Miért milyen a többi?
Trágár, durva és alpári? A lány az? Nem? Akkor miért “várod” azt amit már látsz, hogy nincs?
Szia!
Én azt vallom, hogy az esélyt mindenkinek meg kell adni - származástól függetlenül. Ha már alapjáraton úgy állunk bárkihez, hogy családi háttere/származása/pletyka/stb. alapján esélyt sem adunk, akkor soha nem lesznek még közeli ismerőseink, nem hogy barátunk.
Persze érzékenység szükséges és résen kell lenni - mindenkivel szemben. Az esélyt megadni, de nem ignorálni a "jeleket".
A bizalom kérdése végső soron lutri - bárkivel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!