Ez után jogosan nem bízhatok benne?
Figyelt kérdés
Amiket most leírok az csuppa igazság, viszont olyan válaszok nem érdekelnek, hogy ne drogozz.
Az ország egyik legsilányabb főiskolájára járok és koleszos vagyok. Ketten vagyunk a szobában. A szobatársammal mindeddig semmi baj nem volt, viszont elkezdett feljárni a nője hozzá, de ez engem nem nagyon izgatott. Viszont ma számomra pár elég drága dolog eltűnt: 1,5 gramm marihuána, 5 darab hawaii törperózsa mag, és 2 gramm légyölőgalóca kivonat. Ezek így együtt 9000 forintot értek, de ennél sokkal aggasztób az, hogy hozzányúltak az én cuccaimhoz, a személyes dolgaimhoz, ami kiakaszt. Más nagyon nem járhatott a szobában.
2014. nov. 26. 22:40
1/7 anonim válasza:
Tegyél feljelentest a rendőrségen.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem is akkora hülyeség, mivel a két utóbbit legálisan számlára vettem. De nyilván ilyen esetben, még ha teljesen másról is lenne szó, a rendőrség nem nagyon tud semmit tenni, mivel a lopott tárgyak feltételezéseim szerinte eltűntek a csatornába. Ez inkább etikai, erkölcsi kérdés, nyilván nem törvényi. Mivel azok a dolgok az enyéim voltak, pénzt áldoztam rá és kétségkivűl valaki eltulajdonította, így pedig nemes egyszerűséggel felmerülhet a gyanú, hogy ez újra megtörténik. Aki ilyet tesz az nem gondolja át a cselekedete súlyát, főleg ha két ember kényszereből ilyen közel él egymáshoz. Nem tudom kit és miben zavarhatott, hogy ezek a dolgok nálam voltak.
2014. nov. 27. 00:09
4/7 anonim válasza:
És mi miben segíthetünk, ha te nem akarsz (mersz) konfrontálódni a szobatársaddal?
5/7 A kérdező kommentje:
Természetesen fogok vele beszélni, csak eddig nem volt rá alaklmam. Inkább az a kérdés, hogy ez után jogosan leszek vele majd bizalmatlan ugye?
2014. nov. 27. 19:34
6/7 anonim válasza:
Abban biztos vagy, hogy csak a szobatársad lehetett?
7/7 anonim válasza:
A legyolo galoca kivonat jol adogatja amugy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!