Egy internetes társaság jogosan tart engem beteg debilnek csak mert ismerkedni akartam velük?
Olyan emberek, akik azzal a hobbival foglalkoznak amatőr szinten amivel én, fent vannak facebookon csoportokban, amatőr oldalakon, most mindegy milyen téma.
Pár éve én is csinálom ezt amik ők, én is fent vagyok azokon a helyeken, és sikerült magam mindenkivel megutáltatnom. Ők sokan jóba vannak egymással, engem meg totál kiutáltak maguk közül mert rájuk merészeltem irkálni üzenetekben, barátkozni próbáltam velük, aztán csak röhögnek rajtam a hátam mögött és pletykálnak rólam. Beteg debilnek tartanak.
Jogos amit csinálnak velem?
mindenképpen ismerni kéne a részleteket is.... Pl huszonéves korban furcsán nézünk arra, aki odajön hozzánk, és felteszi a dedós kérdések királyát: "leszünk barátok?"
Lehet, hogy furcsaságoddal érted el azt, hogy félre ismerjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!