Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit változtassak magamon?

Mit változtassak magamon?

Figyelt kérdés
Régen nagyon nyitott voltam, ma már egyre zárkózottabb leszek, a sok csalódástól, pl. megbíztam valakiben aki utána csalódást okozott. Már nem tudok olyan nyitott lenni, nagyobb társaságban már szinte félek. Hogyan változtassak ezen, hogy újra nyitott legyek?

2014. okt. 21. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre én is várom az ötleteket. Én sem tudok már nyitni senki felé,annyi emberben csalódtam.
2014. okt. 21. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is csalódtam és nem merek ismerkedni,mert a csalódást egyre nehezebb elviselni!34ffi vagyok!

Valamelyikötök nem lány?

2014. okt. 21. 20:17
 3/4 anonim válasza:
Ne is mondjátok! Régebben én is nagyon nyitott voltam minden/mindeki felé de annyi csalódás ért engem is és annyian vertek át csaptak be h kb barátom se maradt... Igazából mindig próbálok kedves lenni az emberekkel de még is elzárkózom talán ez is az oka annak hogy nincsenek nagyon barátaim... :/ Már meguntam azt hogy mindig csak csalódom valakiben és nem akarom saját magam gyötörni...
2014. okt. 22. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
ilyen van, nem tudom mennyi idős vagy, a fiatalabb lányoknak nehezebb, mert effektíve van társas életük, amit tönkrevághat az internetes kapcsolat, ha proritást élvez, bár ismerek olyan helyes kapcsolatot, ahol felismerték egymást hiába a kamu név és az elbaltázott stílus
2016. febr. 4. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!