Mit változtassak magamon?
Semmit legyél önmagad, és ne filozofálj nyíltan az életről.Tehát kortársaidnak ne nagyon beszélj komolyabb dolgokról, úgyis elviccelik..Legyél kicsitt gyagyább, vicceskedj stb.Szemüveg miatt nem néznek ki maguknak.Minden általános iskolai osztályban (gondolom 8.-os vagy) van egy fekete bárány.Kitartás, még ezt a félévet lehúzod, és az gimiben már komolyabbak lesznek az emberek ;)
Általános utolsó évében én is hasonló cipőben jártam.12-13 évesen már azon gondolkoztam hogy hogyan keletkezett az élet, miért teremtődtünk mi emberek stb.Egy jó barátom volt akivel ilyet megtudtam beszélni, de csak neten mert 300km-re él tőlem..Utolsó évben osztálytársaim le se sza*tak, vagy ha szóltak is hozzám akkor is csak kötekedtek.Utáltam őket.Szemüveges voltam énis, és elég csúnyácska.
Most vagyok másodikos szakközépben, és megfordult minden.Mindenkivel jól elvagyok, értelmes osztálytársaim vannak, lehet velük beszélgetni mindenről, nem csak arról hogy milyen jó hátsója van annak a csajnak, meg hogy ki mennyit szokott recskázni..
*Másodiknak
Ezek meg ellenkeznek az elveimmel és inkább körbenézek máshol meg várok még 20 évet mint hogy zselézzem a hajam pl. (mégha mindenki azt mondja hogy jól állna).
Elég sok dologban hasonlítunk:D
A szemüveges témáról:
Úgy írtad, mintha zavarna. Én 8 éve vagyok szemüveges, és nagyon is zavart, és 2 hónapja beszereztem a kontaktlencsét. Ha téged is zavar, azt mondom, instant szerezz be egyet, sokkal jobb lesz a közérzeted tőle.
Én ilyen régi módi vagyok, szerintem csajozához még fiatal vagy, főleg, ahogy az előttem szóló mondta, a olyan idős lányok SZINTE mind pláza cicák, akik a "rossz fiúkra" buknak. Persze nem árt jóban lenni velük:D De ha keresel egy értelmes lányt, én például itt, Gyakori kérdések-en találtam egy értelmes lányt.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!