Így sosem lesznek barátaim. Hogyan változtassak magamon? 15/L
Hát a te korosztályodból sajnos kevés lesz aki nem ilyen mint amit leírtál... Próbálj idősebbekkel barátkozni.
Egyébként meg te vagy a normális, a ti korosztályotok sajna egyre eltorzultabb a technikának, netenek köszönhetően...
Szerintem biztos megtalálod a hozzád hasonló embereket. Egy barátságban fontos, hogy azonos legyen az értékrendetek, és hasonlóképpen gondolkozzatok. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen ugyanolyanok lesznek a barátaid mint te, de hasonló dolgok fognak érdekelni titeket. Én is rosszul vagyok ettől a 'nézzük a helyes pasikat' és 'Ki tetszik? De biztos tetszik valaki!' dolgoktól, és az amerikai romantikus nyálas filmeket is nagyon utálom, mert szerintem az élet nem erről szól. A facebookról meg csak annyi, hogy felesleges egész nap azt nézegetni.
Ez volt a megnyugtatós rész, és szeretnék adni pár ötletet, hogy találj hozzád illő barátokat. Szerintem kezdj bele valami új hobbiba, például kezdj el táncolni, vagy járj rajzszakkörre, vagy menj el egy nyári nyelvtanfolyamra, vagy csinálj bármit ami érdekel, és csoportban lehet csinálni, el lehet járni rendszeresen. Az a lényeg hogy ne ülj otthon, próbálj ki sok-sok új dolgot, bármit ami kicsit is érdekel, és biztos hogy meg fogsz ismerni jópár új embert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!