Miért nincsenek barátaim? :/
most már kb.8 hónapja,hogy összevesztem a legjobb barátnőmmel,(akivel szomszédok,osztálytársak és legjobb barátnők voltunk)mert volt egy lány akit nem nagyon szerettünk..(ez egy másik történet) és ők egszer csak tök jóba lettek és elkezdtek pasizni,bandázni,piálni,cigizni,stb.. és egy nagyon rosszul esett,és most nem tudok kivel lenni és mindig unatkozom..már nagyon régóta szeretnék egy új barátnőt de még nem találtam meg :(
13/L
Az ilyen válaszokat olvasva mindig sóhajtok. :(
Mondhatnám,hogy próbálj szerezni,de ezzel nem mondanék semmi konkrétat. Sőt lehetséges,hogy az eredmény az lenne,hogy a beilleszkedésed érdekében átvennéd az elérni kívánt csoport szokásait.(cigi,ital stb.)
Mindenképpen azt ajánlom,hogy ne áldozd fel a saját nézeteidet egy olyan társaság érdekében akik nem érnek annyit. Javaslom,hogy kezdj el új társaságokat barátokat szerezni. Pl.: próbálj ki új dolgokat! Új emberekkel ismerkedhetsz.
Ha számodra nehéz a barátkozás próbáld leküzdeni a saját akadályaidat! És ne aggódj! A korodból ítélve hamarosan itt a középsuli/gimi. Ez általában hatalmas barátszerzési lehetőségeket nyújt.
Korábban én is antiszociális voltam,de már mászok ki a sötét gödörből! xd
Nyugodtan szólj,ha bármiben a segítségedre lehetek 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!