Nincsenek barátaim, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szüleim mindig mondják hogy ne legyek egész nap bennt, de a meleget sem bírom, meg nem tudok kint mit csinálni, mert nincs kivel. 1 ismerősöm van csak, de ő se foglalkozik velem, és ritkán is ér rá. Mit tegyek? A Szüleim olyan értetlenek, hogy nem lehet nékik elmagyarázni semmit!2014. máj. 24. 14:48
1/9 bumbi02 válasza:
Ez hogy létezik, hogy manapság mindenkinek maximum 1 ismerőse van? Naponta 10 ilyen kérdés érkezik. De pl ha az ember nem gyakorikérdéseken keresné a választ, hanem mondjuk élne, akkor az magával vonzza azt is, hogy megismer embereket, kapcsolatokat épít. Persze tudom.. Odakint meleg van. Télen meg majd hideg lesz. Szóval kizárt hogy az ember kimenjen.
2/9 anonim válasza:
Én vagyok kint eleget, mégis magányos vagyok. Az itteni ismerkedés legfőbb ellensége a távolság. Hiába magányos két ember ha egymástól több száz kilóméterre laknak.
3/9 bumbi02 válasza:
Lehet hogy nem itt kéne ismerkedni?: )
4/9 anonim válasza:
Senki sem tud normális tippeket adni. Akinek vannak barátai az nem érti, hogy valakinek nem megy az, hogy bárhol barátokat szerezzenek. Akinek meg nincsenek, az meg nem tud másnak segítséget nyújtani, a saját problémáját sem tudja megoldani, nemhogy másét. Bezárult a kör.
5/9 anonim válasza:
Szia! Hány éves vagy? Én is ugyanolyan helyzetben vagyok mint te.
20/L
7/9 anonim válasza:
szintén hasonló helyzetben vagyok, viszont a kilábalás ebből nem olyan egyszerű mint sokan mondják...legalábbis számomra
20/L
8/9 anonim válasza:
Ó, hogy jönne egy nagy szélvihar és a magányos embereket egymáshoz közelebb tenné! Meg sem kérdezem ki hol lakik. Nincs értelme. (#2,#4)
9/9 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb probléma, hogy ekkora "városba" nem is nagyon lehet ismerkedni, mert gyalog az egész várost körbesétálni is kb 10 perc - fél óra...
2014. máj. 25. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!