MIÉRT VAGYOK EGYEDÜL? Miért nincsenek már barátaim? Miért nem keres neki?
Anno sok barátom volt, mindig csináltunk valamit.
Mászkáltunk a városban ,elmentünk pár napra valahova,buliztunk vagy csak szimplán össze ültünk beszélgetni.
Az elműúlt 1 évben MINDENKI ELHAGYOTT !
Általában fiú társaságom volt ,mivel sajnos a lányokkal nem igazán jövök(jöttem) kis sosem, ert ,hogy féltékenyek rám ezt hangoztatják mindig ,csak nem értem hogy miért.A volt társaságbol sem volt semmi félem kapcsoltam egyik fiúval sem szomplán barátság volt,hogy legjobb pl együtt nőttünk fel ugymond. Igaz volt 1-2 barátnőm de ők is mindig hátba szúrtak,kihasználtak,hazudtak,és a hazugságaikkal lejárattak, elvileg engem ismernek ,de ez nem kölcsönös egyik felé sem !!Ezért már szenvedtem nem is kicsit.Kapcsolatom sem volt már 3 éve ,bulizni sem voltam sehol.
Akivel legjobb fiú barátom VOLT lassan 10 éve "elhagyott" a barátnője miatt ,mert sajnos bekavart és ő is ott tett alám,hazudott ahol csak lehetett :(( Nem értem hogy miért.
Nem tudom mit rontottam el. Kérlek segítsetek ! :(((
Ja, szóval neked a barátság azt jelenti, hogy miért nem keresnek mások, és miért nincsenek barátaid MÁR - mikorra? Már tegnapra kellett volna, hogy legyenek?
Ugye, veszed a lapot? :)
Azon nem gondolkodtál el, hogy miért hagyott el mindenki Hogy TE milyen emberré lettél? Te mit rontottál el? Miért kerülnek az emeberek?
Ja, szóval neked a barátság azt jelenti, hogy miért nem keresnek mások, és miért nincsenek barátaid MÁR - mikorra? Már tegnapra kellett volna, hogy legyenek?
TE BE JÁRTÁL MAGYAR ÓRÁKRA? UEGYE VESZED A LAPOT ;)
fura mód bárkinek bármi gondja-baja volt én voltam az első aki mindig ott volt, mindig meghallgattam ,volt ,hogy nem igazán tudtam segíteni , de nem hagytam akkor sem ott !!
én kérek elnézést ;)
Tényleg ...biztos azzal ronthattam el ,hogy engem nem a bulik érdekelnek már, nem az,hogy mikor kivel és hogyan részegedjek le minél elöbb ..
Mindenki volt fiatal blizott de már vége .. más az érték rendem mint a többi korombelinek talán tényleg ezzel ronthattam el :) mindenki csinált anno 1-2 hülyeséget de én sose tartoztam nagyon ebbe a körbe .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!