Miért nincsenek barátaim?
20 éves lány vagyok, felszínes kapcsolataim vannak.. akiket maximum havernak nevezhetek.. és csak születésnapomkor köszöntenek fel, meg max bulizunk. Mindegyik többet szeretne tőlem, de nekem nem ilyen "barátokra" van szükségem, hanem normálisakra.. miért nem találok? mit rontok el? nem értem, de komolyan.. Borazlmasan hiányzik, hogy senki nem kelt jó reggelt üzenettel.. soha nem csöng a telefonom... üres vagyok rettenetesen :( Korombeli emberekkel soha nem jöttem ki, ahogy a lányokkal sem volt soha kellemes tapasztalatom. Akik "barátnőim " voltak, azok vagy csúnyán átvertek, vagy féltékenységükből adódóan mindig alám raktak.. Egyedül a harminc feletti férfiakkal tudok elbeszélgetni. Tudom, furcsa vagyok :(
Hol ismerkedjek, hogy igaz barátokat találjak?

"Mindegyik többet szeretne tőlem"
Jól sejtem, hogy itt a fiú haverokra gondolsz, akik mind csak megakarnak dugni? Ha igen, én a helyedben elgondolkodnék... Fiú vagyok, tudom mit beszélek.
Gyakorolj önkritikát.

2. vagyok
Nézd. Hosszú távon gyakorlatilag mindenki a saját érdekeit nézi és szinte lelkiismeretfurdalás nélkül gyalogolnak át rajtad, ha az kell. Tapasztalat. Tökmindegy, hogy mit teszel értük, mit mondasz, hogy mondod, első szóra ugrazs-e vagy csak a másodikra, miben, hogyan segíted őket. Édes mindegy. Mindig jön valaki új, "izgalmasabb" és a régit eldobják, elkopnak a barátságok. Tapasztalat... Az emberek már csak ilyenek.

Pedig ennek oka van, hogy senki nem akar veled hosszútávú kapcsolatot... S helyetted ezt senki nem fogja sem megtalálni, sem megoldani.
Első

Én is hasonlóan éreztem/érzek, mint te. Erre semmi gyógymód nincs. Hiába gyakorolsz hatalmas önkritikát, azzal nem fog csökkenni, sem megszűnni a magányod. Változás csak akkor lesz, ha megismerkedsz valakivel, aki betölti a lelkedben kongó ürességet. Azt pedig csak kivárni lehet. Mást nem. De el fog jönni.
21f

Nem a kocsmába iszogatva kell keresni az igaz barátokat.
Nyisd ki a szemed és a farkakon kívűl inkább a lelkeket nézd!
Valoszínű hasonszörű vagy és azért vannak olyan barátaid. Nyiss mindenféle felé és özönlenek majd az életedbe az emberek. Nekedaz lesz a dolgod hogy észrevedd a "gyémántokat" az emberekben. Az igazi értéket kell észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!