Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek barátaim?

Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, felszínes kapcsolataim vannak.. akiket maximum havernak nevezhetek.. és csak születésnapomkor köszöntenek fel, meg max bulizunk. Mindegyik többet szeretne tőlem, de nekem nem ilyen "barátokra" van szükségem, hanem normálisakra.. miért nem találok? mit rontok el? nem értem, de komolyan.. Borazlmasan hiányzik, hogy senki nem kelt jó reggelt üzenettel.. soha nem csöng a telefonom... üres vagyok rettenetesen :( Korombeli emberekkel soha nem jöttem ki, ahogy a lányokkal sem volt soha kellemes tapasztalatom. Akik "barátnőim " voltak, azok vagy csúnyán átvertek, vagy féltékenységükből adódóan mindig alám raktak.. Egyedül a harminc feletti férfiakkal tudok elbeszélgetni. Tudom, furcsa vagyok :(

Hol ismerkedjek, hogy igaz barátokat találjak?

2014. márc. 19. 00:06
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ezt neked kellene tudnod, hogy hol lehetne ismerkedni.
2014. márc. 19. 08:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Miért volnék hasonszőrű, mert felszínes embereket ismertem meg? imádom mikor idegen emberek ítélkeznek.. Van két kutyám :)
2014. márc. 19. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Látod, ez itt a baj. Most is másokat hibáztatsz. Könnyebb azt mondani, hogy felszínes embereket ismertél meg, mint szembenézni önmagaddal... Nyilván így könnyebb. Megnyugtatod magad, hogy te nem tehetsz semmiről.

Nézzük a tényeket. 20 éves, fiatal lány vagy. Miért nem akar tőled senki semmi komolyat? Más 20 éves lánytól pedig, miért igen?

2014. márc. 19. 12:04
 14/16 A kérdező kommentje:
:(
2014. márc. 19. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem rossz a helyzet. :)
2014. márc. 19. 17:58
 16/16 anonim ***** válasza:
ha van 2 kutyád, akkor van két barátod.
2014. márc. 19. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!