Nincsenek igaz barátaim. Mit tegyek?
Sok "barátom" van a suliban,de ők inkább csak haverok. Van egy lány osztálytársam,akivel jól kijövök,azt hittem régebben, hogy legjobb barátnők vagyunk... de mindig én keresem, szünetekben sosem ír, mindig nekem kell írnom neki, különben egész szünetben nem beszélünk. Nem szoktunk elmenni nagyon sehova sulin kívül, mert péntekenként korán haza kell mennie. A többi barátomnak megvan a maga társasága, egyedül erre a lányra számíthatok. De a problémáimat neki sem tudom elmondani, akármit mesélek neki, mindig csak egy "Ja?" a válasz. Ő sem oszt meg velem semmit, pedig erről kéne szólnia a barátságnak, nem? Szilveszterkor is otthon voltam, senki nem hívott sehova, és mindenhol csak a bulis fényképeket látom.:( Meg szerintem eléggé barátságos, nyitott lány vagyok, könnyen barátkozom. Mondjuk négy éve elkezdtem sportolni, és a csapattársaim között is csak egy emberrel lettem jóba, a többiek csak haverok voltak. bennem van a hiba? Mit tegyek?
L/16
Én leszek a barátod, de csak ha jól nézel ki.
Am velem is ez a helyzet mint veled. Haverok vannak igazi barát nincs, és még egy barátnő sem.
Pedig van kocsim,kigyúrt vagyok,jóképű.
17/F
Nem benned van a hiba. :) Szerintem próbálj meg minél nyitottabb lenni és ismerkedj! Ne hivatkozz senkire, a barátság vagy jön magától vagy nem. :)
Egyébként ha van kedved, nekem írhatsz egy privit.^^
#1 "de csak ha jól nézel ki. " sajnos már minden a külsőségekről szól.
Kérdező: Szerintem hagyd ezt a lányt. Ha ő nem keres, te se keresd. Esetleg a társaságokhoz nem tudnál "beilleszkedni"? Hogy mégis tudj kivel lenni?:/ Vagy ahogy javasolták már előttem, próbálj meg anyukáddal beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!