Miért van az hogy nincsenek barátaim? 16/F
Még általános iskolába volt 2-3 úgymond barátom akikkel eltudtam jól beszélgetni de amióta középiskolába járok és minden barátom máshova ment és nem tartom velük nagyon a kapcsolatot (ritkán havonta 2-szer, 3-szor szoktam velük beszélni de nagyon keveset) azóta egy barátom de még haverom sincs akivel el tudnák szórakozni vagy csak beszélgetni.
Nem vagyok valami nagy bulizós és lehet hogy ez a baj ?
Szoktam beszélgetésnél kezdeményezni de mindig elutasítanak vagy úgy tesznek mint ha észre se vennének.
Fog majd változni a helyzet szerintetek ?
A hiba benned van.
Járj közösségbe, nyiss az emberek felé!
Pl. sportolj, járj csoportos edzésre, kondi terembe
Ott normálisabb emberekkel, korodbeliekkel is ismerkedhetsz.
Első téma a testépítés lesz, aztán másról is beszélgettek, majd söröztök ilyesmi.
Egyszerű ez, csak nyitottnak kell lenni!
Valószínűleg a neten lógsz folyton, és nem éled az igazi életet. Milyen gyakran mész közösségbe? Van valami hobbid, ahova eljársz? (sport, zene, kézműveskedés, könyvklub... akármi)
Azon kívül, hogy nyomkodod a telefonodat még a tömegközlekedésen is, próbálsz-e ismerkedni személyesen?
kedves 2. kérdező igen járok közösségbe (karatéra), nincs számítógépem hanem telefonom de azt se nyomom 7-8 órát napi szinten !
Szoktam beszélgetni de mindig elutasítanak vagy úgy tesznek mint ha észre se vennének.
Nekem csak lány barátaim vannak, velük jövök ki jól, de ma rájöttem valamire… ha látok pl. egy szép mellet vagy bármi hasonlót, azt velük nemtudom megosztani, elvégre hidegen hagyja őket… :/
Ergó kell egy fiú barát is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!