Szerintetek jogosan szóltunk a szemközti szomszédoknak?
Figyelt kérdés
Jöttek hozzájuk vendégek, vagy 6-7 kocsival és ketten is a házunk elé parkoltak. Ebből az egyik kocsi ráállt a kiskapunk előtti járdára, és 3 yukka pálmára, amit mi ültettünk ki. Azt tudni kell, hogy egy széles utcában lakunk, kertvárosban és csomó üres terület van.
Ők meg elkezdtek pattogni, hogy ilyen miatt képes vagyunk szólni.
2013. dec. 26. 20:38
1/11 anonim válasza:
Naná hogy jogosan. Aki ráparkolt azt fel is rugdaltam volna a helyedben.
2/11 anonim válasza:
Szerintem jogos volt, tekintve, hogy még ennyi üres hely volt.
3/11 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen nem régen.Kimentem és mondtam,hogyha kimegy a kis fám ordítok.Azóta figyelnek rá és nem nekik áll feljebb.Milyen jogon akad ki a szomszéd ezen?Jól tetted!
4/11 anonim válasza:
Szerintem jogosan szóltatok, de mondjuk eleve lehetett volna bennük annyi tisztelet, hogy 1. szólnak nektek, hogy sok vendég lesz, és nem gond-e, ha elétek is állnak majd, 2. nem állnak rá a növényeitekre.
6/11 anonim válasza:
Jogos volt!
Legközelebb rakj oda hatalmas köveket "dísz" címszó alatt. Nem fognak ráállni.
7/11 anonim válasza:
Tök mindegy ki a hibás, beszéljétek meg. Szomszédok közt nem jó az összeveszés. Amúgy az, hogy elétek álltak OK lenne, az, hogy a pálmáitoknak ártanak az nem. és utóbbiért illik elnézést kérni ha sérültek.
8/11 anonim válasza:
Járdára eleve nem is szabad parkolni, hacsak nincs külön jelezve, hogy ott lehet. Hogy teljesüljön a kívánságuk, legközelebb ne szóljatok, hanem rögtön hívjátok a közterület-felügyelőket.
9/11 anonim válasza:
Teljesen jogosan szóltatok miatta.
Egyébként kedves Kérdező, érdemes elolvasni az eddigi válaszokat, mert nagyon jókat írtak tényleg, a legjobb a köves megoldás, amit valaki írt is, ha jól tudom a 6-os.
Előre is Boldog Új Évet Kívánok! Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!