Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Bízhatok benne?

Figyelt kérdés
Szeretnék kimenni Japánba Februárban. Van egy (fiú) barátom, aki ott él, 1 hónapja ismerem, de rengeteget beszéltünk azóta, rendesnek tűnik, és felajánlotta, hogy lakhatok nála kevesebb pénzért, mint a szállodában. De én még idegenkedek ettől a dologtól, mert szinte alig ismerem ha azt vesszük, és azért így ott lakni valakinél.. Nem is tudom.. Anyukám szerint jó ötlet lenne, mert nem kéne vagyonokat költenem szállásra, neki amúgy is szimpatikus a srác (beszéltünk vele webcamon keresztül). Kicsit félek, nem tudom érdemes lenne-e erre alapozni.. Barátnőim szerint is jobb lenne ezt mérlegelni. Ti megbíznátok benne?

2015. nov. 1. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
1 hónapos, webkamos ismeret után teljesen ráhagyatkozni valakire, aki még ellentétes nemű is ?
2015. nov. 1. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Na,anyukádat sem nevezném egy felelősségteljes szülőnek.

Mi lenne,ha előbb ő jönne kicsit ide ismerkedni?

Ha már mindenképpen kimész,ne egyedül menj,és legyen nálad bőven pénz,minimum a visszaútra.

Én a helyedben,1 hónapos netes ismeretség után nem ugranék ebbe fejest.

Mégha Nyugat-Európáról lenne szó,de onnan,ha bármi gáz van,nem tudsz hazajönni egy stoppal,és nyilván a nyelvet sem beszéled.

Kockázatosnak tűnik.

2015. nov. 1. 20:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, barátokkal nem tudok menni, de a nyelvet beszélem azzal semmi probléma. Csak 1 hónapra mennék. A srácnak már mondtam, hogy amikor ezt felajánlotta akkor az futott le a szemem előtt, hogy megfog erőszakolni.. Erre kiröhögött, és még félórával később is felhozta..XD De igazándiból már majdnem minden végig futott a lelkivilágomban.. hogy elad szervkereskedőknek, meg utcalánynak.. O.o Lehet kicsit paranoiás vagyok.. De még mindenképp mérlegelem a dolgot. Köszönöm!

Amúgy 20 vagyok.

2015. nov. 1. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Hasonló eset volt nálunk is. Testvérem ment külföldre, olcsó szállás, minden. 1 hét után kérte az 1 hónapja ismert haver a lakbér felét, ami átszámítva egy laza 110000 Ft. Most kint szenved, alig van pénze. Nagyon be lehet bukni, de ha csak egy hónapra mész, akkor nem biztos, hogy baj lesz. Amúgy ezt a palit inkább ismeretlennek mondanám még. Tudod, interneten bárki lehetsz.
2015. nov. 1. 21:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és igen tudom. Ezért vannak kételyeim.. De Februárig még van időm eldönteni, hogy bízhatok-e benne azt hiszem.
2015. nov. 1. 21:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok mondani olyan jeleket, amik gyanússá teszik, hogy átakarna verni?
2015. nov. 1. 21:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Végülis elmentem hozzá, nem történt semmi, nagyon aranyos volt!:)
2016. márc. 16. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
És képes voltál feljönni csak azért, hogy leírd, nem volt semmi baj. Ez aranyos :)
2016. márc. 16. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!