Legérzékenyebb terhességi teszt negatív, bízhatok benne?
Ez még nem biztos, hogy jót mutat.
Tesztelj akkor, ha nem jön meg 2-3 napja. (Nekem 6 nap késés után lett az első teszt pozitív.)
Védekezés nélkül szexelsz, és még a csütörtököt is csütinek írod... Gyere le jó Isten.
Hiába mutat negatívat a teszt, az aktus után kb.7 nappal kezd beágyazódni megtermékenyített petesejt. Szóval fújhatod, ez még baba is lehet.
Nagyjából 6 nappal vagy menzesz előtt, csütörtök óta eltelt 4 nap. Összesen 10 nap..28 napos ciklusnál ez azt jelenti, hogy körülbelül 4 nappal ovuláció után történt az eset..
Szerintem fogadd meg,hogy többet nem szexelsz ész nélkül, elég stressz lesz neked ez. (Ja, és ha késik pár napot, a teszt meg negatív, akkor az szintén lehet a stressz miatt,ne lepődj meg.)
21N
Na. Akkor módosítom az előző válaszom.
Okt.25 csütörtök. Kb. Nov. 10-re várod.
Gratulálok, pont a legtermékenyebb időszakodban kaptak el.
Örülnél neki,hogy normálisan és hosszan válaszoltam neked, te tudatlan.Dugni van eszed, védekezni nincs.
Hallgassál már meg egy durex reklámot, a fajtádnak nyomatják, de úgy látszik hiába. Csupán a második mondat az, hogy "Mert teherbe esni már az előváladéktól is lehet."
Remélem terhes lettél. Bár nem, szegény gyereknek átok lenne egy ilyen hülye anya.
Nincs szükségem a törődésedre, de ha küldesz egy címet, szívesen postázok neked gumit.
Bár, küldj nyugodtan ellenbizonyítékot, hadd nyugodjon meg a lelkem, hogy nem lesz még egy hülye a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!