9 napja késik a menstruációm, csináltam egy tesztet akkor amikor még csak 2 napja késett és az negatív lett. Szerintetek érdemes újat csinálni?
Én még mindig nem vettem újat mert annyira úgy voltam vele, hogy jól van tuti a vizsgáimra fog megjönni felesleges. De nem így lett szóval holnap szerintem veszek egyet én is :)
Nálad mi a helyzet? Megcsináltad már?
Sziasztok!
Ez a kerdes olyan , mintha en irtam volna meg a szamok is egyeznek :D csak en PCOS vagyok , es a doki azt mondta nem kell kezelni mig nemszeretnem babat . Tesztem ugyszint negativ lett mint ahogy irtad is ugyanigy teszteltem mint a kerdezo :) hogy alltok lanyok mit mutatott a teszt? :)
Oh sajnálom :( Majd legközelebb :)
Én holnap reggel csinálom meg. :)
Sziasztok!
En mar “feladtam”! Aztan megint kesett , egy hete szerda reggel csinaltam egy tesztet es olyan eros pozitiv lett ,majdnem kicsattantam oromomben :) jovoheten megyek dokihoz elotte nincs! Nemtudom mi tevo legyek a fonokomnek mar szoltam mert fizikai munkat vegzek ,vegyszerekkel dolgozom ,szobalany vagyok ,lift nincs 😏🤔azt mondta segit, na de vegyszerek nelkul takaritani nem lehet 🤷♀️ Emeletes agyakra maszok fel-le..... ti mit csinalnatok a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!