Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legérzékenyebb terhességi...

Legérzékenyebb terhességi teszt negatív, bízhatok benne?

Figyelt kérdés
Múlt hét csütin védekezés nélkül szexeltem. Egy olyan tesztet csináltam, ami a menzesz előtt 6 nappal már használható. Tegnap csináltam, szóval nagyjából időben és azonnal kijelezte az egy csíkot. Bízhatok benne vagy azért csináljak még, pár nappal később? 20/l
2018. nov. 5. 17:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Úristen kérdező,bicskanyitogató a megnyilvánulásod.

Aki hosszan válaszolt neked,próbált segíteni és elmagyarázni a női test fortélyait,erre még neked áll feljebb hogy cinikus kérdéseket teszel fel neki?Ahelyett hogy egy köszönömöt írnál vagy leírnád neki normálisan hogy hány napos a ciklusod stb.

Idegességedben félre írtad a "csüti" napot egy héttel,a helyett hogy aktus után elmentél volna eseményutánit irattatni...de te nagy lány vagy,neked arra nincs szükséged hiszen nem ment el a pasi,csak maximum előváladék kerülhetett beléd.De hogy tudd,attól is teherbe tudsz esni.

2018. nov. 5. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Előváladékból van egy 11 éves lányom. Ollé.😀
2018. nov. 5. 22:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Azért írtam vissza úgy, ahogy, mert nem éreztem segítő szándékúnak a választ. Nem is értem amúgy hogy a válaszolók nagy része miért élvezkedik azon, hogy név és arc nélkül “oltogathatja” a kérdezőt. Mindegy is. 10-e körülre várom a menzeszem, legkésőbb 13-án kellene jönnie.4-én teszteltem, ami ugyebár 6 nappal van 10-e előtt. Másnak 8 nappal a várt előtt pozitív lett, akkor az én negatív eredményem miért ne lehetne reális? Ráadásul köztudott(!!), hogy az előváladéktól kevesebb eséllyel lehet teherbe esni. Nem 0, de rizikósabb lenne ha bennem ment volna el, vagy egyáltalan elélvezett volna. Nem kaptam szinte normális választ a kérdésemre, csak támadást. Nem kell gumit küldeni, köszönöm, hülyének sem érzem magam hiszen hibázni mindenki hibázhat. Kíváncsi lennék, élőben is nekem merne-e állni, aki most megtette.
2018. nov. 6. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!