A tanár írásbeli dolgozatnál vonhat le azért pontot, mert nem tudja kiolvasni, amit írtam?
Hullámos vonallal aláhúzza, amit nem tud elolvasni és a dolgozat kiosztásakor hiába mondom neki szóban, hogy mit írtam oda, nem fogadja el akkor sem, ha jót mondok.
Azzal indokolja, hogy meg kell tanulni olvashatóan írni.
Most akkor nyolcadikosként írjak úgy, mint egy kisiskolás? Ilyenkor már kezd kialakulni az egyénre jellemző írás, nem? Akkor miért nem fogadja el az enyémet?
ha nem lehet elolvasni, akkor jogos igen
utólag én is mondhatok bármit mit írtam oda, ha baromira nem lehet kiolvasni
Minuszolni nem hiszem. De egyszerűen nem ad rá pontot.
Amúgy az egyénre jellemző írás nem olvashatatlant jelent.
Ha kell akkor írj úgy mint egy kisiskolás.
Érettségin is szólnak, hogy olvashatóan írj. A saját tanárod lehet kiolvassa és megadja rá a pontot, de ha bekérik akkor le lesz pontozva, mivel nem lehet kiolvasni amit írtál. Szerinted "takony" nyolcadikosként mi vagy, ha nem kisiskolás?? 30-40 éves felnőtt embereknek is olvashatóan kell mindent írni, ha érettségizik, ha egy papírt tölt ki vagy bármit, mert nem fogadják el másképp. Jogos amit a tanárod mond. Én is csúnyán írok, sok betűm ráadásul egyforma és elég nehéz kiolvasni mit is akartam oda írni. De ha kellett dolgozatot vagy bármit írnom beadtam olvashatóan, mert másképp nem fogadta el senki és később se fogja. Egyetemen se sokat fognak bajlódni kódfejtéssel, nem tudnáj elolvasni akkor egyes és kész.
Javaslom gyakorolj szépen is írni. Mikor magadnak írsz akkor úgy írsz ahogy akarsz, de beadandóknál figyelj.
Meg kéne tanulni minimum olvashatóan írni... Ha mást nem, nyomtatott betűkkel próbálkozz.
A tanárnak tényleg nem az a dolga, hogy abban a szabadidejében, amit a javításra áldoz, abban fejtegesse, hogy mit írsz.. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!