Az Eötvös József Gimnázium (budapesti) humán osztályában milyen a közösség, a tanítás¡ hány pontos írásbeli a biztos?
Most voltam hetedikes és a most következő tanévben felvételiznék az Eötvösbe. Jelenleg 8 évfolyamos gimnáziumba járok de nem igazán szeretem nagyon rossz a közösség és a tanárok nagy része. Ide negyedikben felvételiztem, akkor az írásbelim 89 pontos lett, de azóta matekból már nem tudnék jól teljesíteni, ezért félek. Ezen kívűl a többi kérdésnél amit néztem mindenki a humán osztályt ellenezte ebben a gimnáziumban de nekem csak a humán tantárgyakra és a nyelvekre terjed ki az érdeklődésem :( Vélemény erről aki oda jár/járt?
Ezen kívűl az ötéves vagy a négyéves a jobb?
Én a négyesre gondoltam, arról mit gondoltok?
Illetve lenne még egy kérdésem, átlagban hány tanóra van egy nap, illetve ezeknek a vége mikorra tehető?
(Külön elgfoglaltságok megoldhatósága miatt kérdezem)
Sajnos, nem tudok arról infót, hogy melyik tagozat a jobb, és különösebb véleményem sincs a suliról. Erős, az biztos.
Most felvételiztem, és (bár nem írtam be az Eötvöst) néztem a honlapját, és iszonyú magasak voltak a határok. Kitűnő mellé 85-90 pontot kéne írnod, de inkább 90-et a biztos bejutáshoz. És egy jó szóbeli!
Szia!
Eloszor is bocsi az elezetert es nezd meg a tobbi hasonlo kerdest, egy kedves mostmar volt diak leirt majdnem mindent az egyikhez.
En human osztalyba jarok es szerintem a mi evfolyamunkon ez a legjobb. Ebben az osztalyban nincs olyan mint pl a termtudban hogy mindenkit erdekel a biosz es kemia stb. Nalunk nagyon kulonbozoek a diakok. En pl rajottem hogy nem ertem a magyart, nem szeretem a verselemzest, a tori tul bonyolult es magolos nekem. De semmi penzert sem mennek at masik osztalyba. A nyelveket mindegyik osztalyban ugyanugy tanulod illetve 11tol faktot valaszthatsz, utana csak ez lesz a fontos. Igy kotottem ki human osztalyban matek fakttal. Es a legjobb kombo szerintem. Szoval en csak ajanlani tudom hogy a humanba gyere!
Szerintem 80 pont felett van eselyed, de ez valtozo. Utana a szobelin dol el az hogy szimpatikus vagy-e, ott nem is a tudas a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!