Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az Eötvös József Gimnázium...

Az Eötvös József Gimnázium (budapesti) humán osztályában milyen a közösség, a tanítás¡ hány pontos írásbeli a biztos?

Figyelt kérdés

Most voltam hetedikes és a most következő tanévben felvételiznék az Eötvösbe. Jelenleg 8 évfolyamos gimnáziumba járok de nem igazán szeretem nagyon rossz a közösség és a tanárok nagy része. Ide negyedikben felvételiztem, akkor az írásbelim 89 pontos lett, de azóta matekból már nem tudnék jól teljesíteni, ezért félek. Ezen kívűl a többi kérdésnél amit néztem mindenki a humán osztályt ellenezte ebben a gimnáziumban de nekem csak a humán tantárgyakra és a nyelvekre terjed ki az érdeklődésem :( Vélemény erről aki oda jár/járt?

Ezen kívűl az ötéves vagy a négyéves a jobb?

Én a négyesre gondoltam, arról mit gondoltok?

2018. júl. 1. 18:59
 1/6 A kérdező kommentje:

Illetve lenne még egy kérdésem, átlagban hány tanóra van egy nap, illetve ezeknek a vége mikorra tehető?

(Külön elgfoglaltságok megoldhatósága miatt kérdezem)

2018. júl. 1. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Sajnos, nem tudok arról infót, hogy melyik tagozat a jobb, és különösebb véleményem sincs a suliról. Erős, az biztos.

Most felvételiztem, és (bár nem írtam be az Eötvöst) néztem a honlapját, és iszonyú magasak voltak a határok. Kitűnő mellé 85-90 pontot kéne írnod, de inkább 90-et a biztos bejutáshoz. És egy jó szóbeli!

2018. júl. 2. 14:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) hát nem tudom, még meglátjuk
2018. júl. 2. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Eloszor is bocsi az elezetert es nezd meg a tobbi hasonlo kerdest, egy kedves mostmar volt diak leirt majdnem mindent az egyikhez.

En human osztalyba jarok es szerintem a mi evfolyamunkon ez a legjobb. Ebben az osztalyban nincs olyan mint pl a termtudban hogy mindenkit erdekel a biosz es kemia stb. Nalunk nagyon kulonbozoek a diakok. En pl rajottem hogy nem ertem a magyart, nem szeretem a verselemzest, a tori tul bonyolult es magolos nekem. De semmi penzert sem mennek at masik osztalyba. A nyelveket mindegyik osztalyban ugyanugy tanulod illetve 11tol faktot valaszthatsz, utana csak ez lesz a fontos. Igy kotottem ki human osztalyban matek fakttal. Es a legjobb kombo szerintem. Szoval en csak ajanlani tudom hogy a humanba gyere!

Szerintem 80 pont felett van eselyed, de ez valtozo. Utana a szobelin dol el az hogy szimpatikus vagy-e, ott nem is a tudas a fontos.

2018. júl. 11. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem gyere át, imádni fogod, ha legalább 85 pontot írsz vedd úgy hogy bent vagy, de ahhoz ügyesnek is kell lenni.
2018. szept. 4. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Eötvös humános vagyok. Felejtsd el, hogy versenyistálló, hogy erős lenne. Jó gimnázium, de simán be lehet jutni.Én kedvelem a tanárjaimat, az osztályomat imádom. Ha nem szeretsz a jelenlegi környezetedben lenni,(meg amúgy is) mindenképpen ajánlom. A szóbelin nem szabad izgulni, ennyi az egész titka. Hogy te eldöntöd, hogy nem foglalkozol a stresszel :)
2018. szept. 5. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!