A budapesti Móticz Zsigmond Gimnáziumba téged hányas átlaggal, milyen felvételivel vettek fel?
Egyik ismerősöm tavaly 3,9-es átlaggal, 58 pontos (!!!) központival, és 25 pontos szóbelivel került be. Ami szerintem elég kevés.
Egyébként biztos forrásból tudom, hogy a bp-i Móricz Zsigmond Gimnáziumba a jelentkezők száma folyamatosan csökken. Például, az én nővéremet 2010-ben 65 pontos központival és 4,2-es felsős átlaggal be sem hívták szóbelizni.
Ha meglesz idén a 4 egész fölötti átlagod, és 60 pont fölött teljesítesz központin, simán bent vagy! :)
Sok sikert! :)
kedves 4-es válaszolo:
imadom hogy mindenki kulsore megy. honnan tudod? oda jarsz ?ennyi erovel minden masodik keruleti iskola sznob.Ha megteheted mért nem járhatnál márkás cuccokba ? rogton le kell nézni ?
Hozzátenném én nem vagyok gazdag mégsem nézem le őket, ha igy erzik jol magukat had érezzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!