Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon rossz lett az írásbeli...

Nagyon rossz lett az írásbeli érettségim?

Figyelt kérdés

Történelem: 70 pont

Angol: 86 pont (Ez emelt szinten)

Matek: 40 pont

Magyar: 71 pont

Info: 69 pont

Ha úgy számolom, hogy a szóbelin levonnak 1-2 pontot, akkor lesz a felvételihez 363 pontom, ami bőven elég lesz az angol-történelem szakra (ha nem viszik nagyon fel), de így is csalódott vagyok, hogy az írásbelik ilyenek lettek.

2018. jún. 6. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha elég pontod lesz akkor nem mindegy?
2018. jún. 6. 16:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Így agyilag, fejben tudom hogy elég, és hogy nem kéne szomorkodnom, de valamilyen szinten mégis le vagyok törve, mert jobbat vártam ennél, + valahogy nem érezném oda valónak magam, hogy csak ennyi pontom lett.
2018. jún. 6. 16:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Vagyis hogy ennyi pontom lenne, a szóbelik miatt nem parázok mert azok mennek.
2018. jún. 6. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Majd egyetemen hozzászoksz, hogy elég a kettes is. Jó nyilván a fő tárgyakból minnél jobb eredmény a cél de a semmire nem emgednek át. A 2-3-4es között minimális különbség van
2018. jún. 6. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Kit érdekelnek a többi írásbelik? Nekem a matek/infó volt a legfontosabb, a többit telibefostam.
2018. jún. 6. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Ugye tisztában vagy vele, hogy ezek nem felvételi pontok, hanem vizsgapontok, a felvételi pontok pedig a százalékokból jönnek ki?
2018. jún. 6. 17:15
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

A matek kivételével nem olyan rossz.

Ha meg elég pontod lesz, ne érdekeljen!

2018. jún. 6. 17:16
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen, tisztában vagyok vele hogy ezek az írásbeli érettségim pontjai. De van a felvi.hu-n egy pontszámító kalkulátor, ott ezt a 363-at adta ki.

Hát igen, matekot sokkal rosszabbra vártam, de ez az egy ami nem igazán érdekel, mindig hármas voltam belőle :D.

2018. jún. 6. 17:31
 9/11 anonim ***** válasza:
87%

Ha így megleszel, akkor ne foglalkozz vele ;)

Persze, rossz érzés, ha az ember nem úgy teljesít, mint ahogy azt elvárja magától...de gondolj inkább arra, hogy vár az egyetem, az új élmények és sok sok izgalmas esemény!

2018. jún. 8. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy lett nagyon rossz. :) Ügyes voltál. Sok sikert a szóbelihez!
2018. jún. 8. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!