Érettségin írásbelin és szóbelin ez a zakó elfogadható?
Nem pont ez, de ehez hasonló kinézetű. Piros nyakkendő, fehér ing, fekete cipő, nadrág és öv.
Tudom írásbelin valószínűleg kicsit sem érdeklik az embereket maximum szóbelin jöhet elő, de a meleg miatt valószínűleg nem is fogom felvenni.
Tavaly érettségiztem, most csak 1 tantárgyból teszek egy kiegészítő érettségit jövő héten.
Szóbelin roszabb esélyel indulok ha ilyen zakót viselek /viszek be az ölemben?Tanárként vagy diákként nektek mi a véleményetek?
Van feke zakóm is, de abban sokkal rosszabbul érzem magamat és kicsit túl nagy. Esetleg azt eltudom vinni kézben és max nem veszem fel.
Dehogy. Szerintem sokkal jobban néz ki ez, mint egy fekete zakó.
Nyilván azért megy mindenki fekete/sötétszürke zakóban, mert 18 évesen (még) nincs az embernek 2-3 öltönye, ami más-más színű. Csak erre az alkalomra meg felesleges venni.
Még lehet, hogy kifejezetten tetszeni is fog nekik az öltözéked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!