Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti szeretitek (szerettétek) a...

Ti szeretitek (szerettétek) a tesi órát? Milyen (volt) a tanárotok?

Figyelt kérdés

Szerintem 3 véglet van.

1: Nagyon kemény tanár, egész órán futás, fekvő, minden ilyesmi.

2:Nagyon laza, ha felgyújtanád magad a 3. cigiddel az óráján még azt se venné észre.

3. Az összeugrasztós tanár, aki élvezi, hogy a bénákat hogy csesztetik, hogy rekesztik ki. Itt jönnek a beválasztós csapatjátékok címen futó emberi megaláztatások végtelensége..(Aki átélte mint én is az tudja miről beszélek..)

2018. nov. 12. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Utáltam, állandóan futottunk. Na meg az osztályozás sem tetszett. Amennyire akartam nem ment a futás, másban jó voltam, de a futkározás rendre levitte a jegyemet.

Az időre és elvárás alapján történő teljesítés nagyon rossz tesiórán. Nem minden megy mindenkinek, nem is feltétlen egyenlőek az erőviszonyok. Egy életre elveheti az ember kedvét a sporttól ha próbálkozik és így is gyenge eredményeket ér el.

2018. nov. 12. 23:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Utáltam. Egy negyvenes rapszodikus p....csa tanárnőnk volt. Nálunk a kérdező által felsorolt három végletnek a keveréke volt, mikor milyen hangulata volt a tanárnőnek. Volt a csapatjátékos megalázás, aztán volt, hogy egész órán futottunk, a belünket kiköptük, és volt, amikor nem volt kedve órát tartani, akkor aki akart, kézilabdázott, aki akart, lógott.

Utáltam, mert ahogy írta itt valaki, egy ember MINDENBŐL nem lehet jó. Én pl. jóval átlag feletti voltam futásban, szekrényugrás is nagyon jól ment. Ezzel szemben labdajátékok, gyűrű, gerenda totál gáz. Bordásfalon szédültem (most is tériszonyos vagyok, egy hokedlire nem merek felállni). Az ilyen egyéni dolgokat soha nem vették figyelembe. Lényegében b@..sztatás volt az egész tesizés.

2018. nov. 13. 08:48
 13/17 anonim válasza:
100%
3. Nagyon kreatív, minden óra programja valamilyen beválogatós csapatjáték (labda). Mivel nekem a labdaérzékem egyenlő a nullával, már negyedik éve választanak mindig utoljára. Imádom...
2018. nov. 13. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
A 2. volt nálunk a jellemző, +be is szólogatott, de mindenki nevetett, nagyon imádtuk.
2018. nov. 13. 21:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Már emlékszem bezártak engem véletlen az öltözöbe tesi órán ,nagyon ijesztő volt !
2018. nov. 13. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Igaz a 3 véglet, nekem mindháromból jutott a sulis éveim során.

A 3. végletben ott a tanár csak azt piszkálta aki alapból olyan viselkedésű volt hogy tesin bénázott meg pocsék volt, de más-más órákon meg nagyfiú/lány akart lenni, meg cigizett sunyiba a suli előtti téren, meg hasonlók. Aki béna volt, de próbálkozott, meg egyéb baj nem volt vele, őket nem piszkálta.

Engem legtöbbet az tanított aki kemény volt.

Annak ellenére hogy tanárként kemény volt, volt benne annyi jóindulat hogy mindenkit a képességeihez képest értékelt, meg nagyon figyelte a hozzá állásunkat is.

Ha látta hogy valakinek az adottságai miatt nem megy megfelelően a szabályos fekvőtámasz, igaz csináltatta vele, de elfogadta azt amit csinál.

Aki az átlagnál lassabban futott, nem piszkálta, csak megjegyezte ha lustálkodik, és direkt fut lassabban, és annál jobban szívatta más feladatokkal.

Aki például jó volt kislabdahajításnál, gerely hajításnál stb... de például a labdajátékokban nem tudott jól teljesíteni, elvárta hogy csinálja a lehető legjobban, de nem adott azért egyest, meg kettest ha nem tudta teljesen hibátlanul csinálni.

Ha nem tudott valaki kötelet mászni, nem adott kapásból rossz jegyet érte hanem azt nézte mennyire próbálja a technikát alkalmazni és mennyire próbálkozik.

De volt olyan alkalom amikor a keménysége ellenére ha egy anyagrészt a tervezett 10 órából 7 vagy 8 órába letudtuk és tudta értékelni akkor játék órák voltak.

Amikor úszás órákra jártunk ott is azt figyelte ki hogyan teljesít, nem azt nézte mennyire nem megy jól és az alapján adott egyest. Például ha valaki nem tudott megfelelő gyorsasággal 50 métert leúszni annak ellenére megadta neki a négyest, ha tényleg látta hogy jó a technikája, próbálkozik és nem szarik bele.

Aki nem is próbálkozott semmivel annak persze megadta az egyest.

A felszerelésre is figyelt szigorúan. Ő megmondta minden év első tesióráján hogy kényelmes öltözetet vár el, nem azt hogy számunkra kényelmetlen egységes göncben feszengjünk, hanem annyit kért hogy sportolásra alkalmas öltözetben legyünk.

Az iskolai póló előírás volt, de aki például atlétában akart tesizni elfogadta. Ha valaki fázós volt és melegítőben tesizett nem szólt érte. Ha valaki esetleg a lányok közül testhezálló ruhában akart tesizni, gondolok a cicanadrágra vagy a tornadresszre, nem tette szóvá. A tornadressznél is egy olyan lány volt aki hordta, neki megmondta hogy egy nadrágot alulra vegyen fel, mert nem akarja hogy a fiúk figyelmét elvonja.

Egyedül a cipőnél volt az amin megszabta hogy terembe csak is kizárólag tornacipőbe lehetünk, ami nem hagy nyomot, kint a pályán pedig arra alkalmas sport cipőt írt elő, azt mindig is kérte hogy amit terembe hordunk azt ne viseljük kint a pályán.

2018. nov. 14. 13:46
 17/17 anonim ***** válasza:

1-4: okes volt, kb végig felmentesem is volt a térdem és az asztmám miatt.

4-8: végig egy tulbuzgo, foci imádó idegbeteg tanított aki legszivesebben azt sem fogadta volna el felmentésnek ha nincs lábad. Ha bekattant egész órán futottunk, volt hogy a szakadó hóban kellett és olyan is hogy 2000 méter hajtásos futás után későn értem be az asztmám miatt és még egy kört futtatotr velem és a többi szerencsétlen asztmással, mert csak mi nem bírtuk időben teljesiteni. Meg csinálta néha azt is, hogy mikor már nyolcadikosok voltunk a lányokat fogdosta gyakran "feladat segítség "céljából.

9. Oszt.: két tanár, mindkettő hasonló mint a 4-8, csak itt az egyik volt nyíltan pedofil és erőszakos, csak soha nem lett kovetkezmenye mert nem lett volna tanár ha kiteszik.

10-12: maradt a normálisabb tanárunk a pedo balhék után és o kb két évig pörgős tesi bolond volt aztán leszarta hogy ki mit csinál az óráim vagy hogy bejarumk-e

2022. dec. 27. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!