Tankönyvbe dugott mobilszámos cetlivel ismerkedni ötletes, nevetséges vagy szánalmas-kétségbeesett húzás?
Képzeljétek el ezt.
Egy egyetemi előadáson egy lány (akinek a nevét se tudom, de azonos előadáson ülünk hétről hétre) elkéri a tankönyvemet, egy darabig lapozgatja elvonul vele, majd köszi felkiáltással visszaadja.
Majd otthon veszem észre hogy egy cetli van belerejtve a sokadik oldalon ahova elvileg el se jutunk majd, rajta keresztnév és mobilszám.
Ennyi. Nincs ott hogy „hívj fel“ de hát mi másért lenne benne a szám.
Ez egy milyen ismerkedési kísérlet? Ötletes aranyos vagy nevetséges óvodás szint vagy épp kétségbeesett szánalmas utolsó kísérlet jellegű?
"Meddig akarsz még csámcsogni ezen a témán?"
Ameddig akarok akár ítéletnapig.
Miért tilos? Vagy fegyvert tartanak a fejedhez hogy olvasd?
Na akkor.
"3 oldalon mindenki idiótának tart, de még mindig a saját baromságodat hajtod. "
nekem tök8 hogy az itteni nevesincs senki minek tartanak...
miből gondolod hogy ez nálam szempont?
Sose értettem ezt. "idiótának tartalak.." hát és:??
Tartsál annak. Oszt' akko' mi van? Semmi.
"Hogy ha mindenki szerint veled bajok vannak talán be kéne látnod hogy nem normális amit csinálsz"
Az hogy én mit látok be mit nem az én dolgom. Ha én nem látom be hogy 1+1 az 2 akkor nem látom be.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!