Tankönyvbe dugott mobilszámos cetlivel ismerkedni ötletes, nevetséges vagy szánalmas-kétségbeesett húzás?
Képzeljétek el ezt.
Egy egyetemi előadáson egy lány (akinek a nevét se tudom, de azonos előadáson ülünk hétről hétre) elkéri a tankönyvemet, egy darabig lapozgatja elvonul vele, majd köszi felkiáltással visszaadja.
Majd otthon veszem észre hogy egy cetli van belerejtve a sokadik oldalon ahova elvileg el se jutunk majd, rajta keresztnév és mobilszám.
Ennyi. Nincs ott hogy „hívj fel“ de hát mi másért lenne benne a szám.
Ez egy milyen ismerkedési kísérlet? Ötletes aranyos vagy nevetséges óvodás szint vagy épp kétségbeesett szánalmas utolsó kísérlet jellegű?
Egyik sem. Én mit nem adtam volna azért, ha egy lány kimutatja - ha ilyen picit elcseszett formában is - a szimpátiáját felém. Baromira önbizalom növelő lett volna, ha tudom, hogy bejövök neki, mert hát biztosan nem véletlenül került oda a száma. Persze, ahogy magamat ismerem, biztos elkezdek azon agyalni, hogy mi a trükk benne...
Egyébként meg nyilván inkább visszahúzódó a lány, és fél az egyenes elutasítástól, de gondolta, egy próbát megér.
"és ne hívd fel."
Nyitott kapukat döngetsz.
". Persze, ahogy magamat ismerem, biztos elkezdek azon agyalni, hogy mi a trükk benne..."
Akkor már ketten vagyunk így.
"Mert én el tudok olyat képzelni, hogy fogadásból tette a csaj, vagy ilyesmi.
"
Az a baj hogy én is csak azt tudom elképzelni hogy átverés szívatás szemétkedés.
Azt hogy komolyan gondolta egyszerűen el se tudom képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!