Szerintem nem kéne törődnöd vele, próbáld meg levegőnek nézni, egyik füleden be, másikon ki; ha van egy kis esze, felfogja, hogy nem érdeklik a gyerekes b-romságai:D Az ő táskája is drága volt egyébként biztos, és nem tudom, mennyire tisztítható, és nem nagyon gondolnám, hogy utána leállna, és kár azért a joghurtért is, mert azok fincsik. Szóval a táskájáért is, meg a joghurtért is kár lenne. Meg ezzel lehet, hogy tovább büntetnéd magad, mert már lenne konkrét oka is, és mi lenne, ha utána pl ő is ezt csinálná veled, és szétáznának a fontos irataid, jegyzeteid, stb. Ez már tényleg egyetem, nem kéne belemenni mások kis gyermeteg játékaiba, egyáltalán miért figyel rá oda bárki is, meg különben is magánakvaló ez az emberke, ha nem tud másokkal nyugodtan együtt létezni, hogy jutott egyáltalán be egyetemre? Vagy nem éretlen esetleg, csak beképzelt lett most, hogy fölvették? Nem jó egyik se. Hagyd ott , ne törődj vele, talán nem vagytok egy szinten, ő nem a te társaságod, ő nem neked való. Mármint még haver-szinten sem. Hagyjad őt, magának való típus, ha lenéz mindenkit meg kötözködik folyton. Ő ilyen, hát nem tudsz vele mit csinálni, csak már ne legyenek vele szemben elvárásaid, mert már kitapasztaltad amúgy is, hogy mi az a szint, amit elvárhatsz tőle, és ő nem fog változtatni talán, s csak te tudsz a hozzáállásodon. Ő tudatlan, buta. Ő ilyen, ilyennek kell őt elfogadni, nem érdemes vele konfrontálódni, csak elviszi az energiáidat az olyan dolgok felől, amik téged érdekelnének, mert pl most is vele foglalkozunk itt ebben a kérdésben, lehet, hogy ezt akarta, és így már el is érte, amit akart, de lehet, hogy ő enervált vagy milyen, szóval ilyen energiahiányos, és így próbál meg begyűjteni figyelemenergiákat másoktól, és ő ezt élvezi, mert ő ebből így tényleg kap, profitál energiát. Ilyen kis energiavámpírka-féle. Felidegel , és élvezi a dühöd. De amúgy van olyan energiavámpír is, aki tudtán-meg akaratán kívül csinálja, szóval nem tudatosan meg szándékosan. Szóval ő nem feltétlenül fog a te kedvedért változni, akkor változtass te rajta, engedd el az elvárásaid vele, meg úgy általánosságban az emberekkel szemben, és úgy már nem fogsz csalódni. De minél több elvárást el tudsz engedni , annál jobb. Én már olyat is láttam, hogy korrektnek tűnő ember írásba adott valamit, és azt se tartotta be, tehát az emberek azok ilyenek, megbízhatatlanok, nemtörődömök, nem törődnek másokkal. Te is csak azzal törődj, aki törődik veled is, akinek számítasz, pozitív értelemben, és nem csak valakit jelentesz, akit lehet piszkálni, akit lehet arra használni, hogy adott esetben azon szórakozunk, hogy felidegeljük.