Milyen ajándékot vegyek az osztálytársamnak? Optimista
és imádja a Harry Pottert.
Figyelt kérdés
Pár napja volt az osztályunkban karácsony húzás. Én egy jófej lányt húztam ki aki imádja a Harry Pottert és Optimista.Van ötletetek mit adjak neki? Esetleg sajátkezűleg mit készítsek neki?
Az optimizmus miért ennyire kiemelkedő tulajdonság?
Én pesszimista vagyok, mégis eddig minden ajándéknak tudtam örülni.
2016. nov. 22. 15:49
4/9 anonim válasza:
Vannak videók a youtubeon, hogy házilag készítenek varázspálcát. De lehet, hogy nehéz, még nem próbáltam.Amúgy meg vannak gyönyörű kiadàsok
2016. nov. 23. 18:22
5/9 anonim válasza:
Ezt az optimistát úgy írod, mintha valami vallás lenne.
2016. nov. 23. 22:41
6/9 anonim válasza:
Ha a kézzel készített ajándékoktól sem riadsz vissza, akár készíthetnél neki egy saját pálcát...girbe-gurba faágat keresel, és bevonod, teszel a csúcsába egy led égőt..vagy összeszerkesztesz egy képet, amin ő és a kedvenc Harry Potter szereplője van, és bekeretezed. Vagy szedsz egy lúdtollat meg tintát, és olyan lesz, mint amivel a HP-ben írnak. :D
Innen le lehet tölteni a darabjait, csak kinyomtatod és összeragasztod.
2016. nov. 24. 14:19
8/9 anonim válasza:
Én magam csináltam a Harry Potter pálcám, de eddig mindenki azt hitte bolti olyan jó lett:D Pedig el se hinnéd mennyire egyszerű.
Szerzel egy megfelelő méretű botot és "letisztogatod", vagy akár egy kínai evőpálcika is megfelel a célra.Ragasztópisztollyal bevonod, értelemszerűen van markolata és esetleg csavart díszítés haladhat végig a pálcán,rakhatsz bele gyöngyöket vagy amit akarsz, úgy alakíthatod ahogy neked tetszik, ezek csak ötletek:)
Miután megszáradt csak lefested barnával vagy feketével és kész is.
Youtubeon rengeteg videó van erről, az angol nyelvűek még részletesebbek.
Sok sikert^^
2016. nov. 26. 16:20
9/9 anonim válasza:
Esetleg elkészíthetnéd neki a Roxfortos levelet...boríték, benne pedig hogy felvették a suliba:) vagy a 9 és 3/4 vágányra szóló jegyet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!