Mivel vághatnék vissza az ilyen tapló újgazdag osztálytársamnak?
11. osztály, tehát nem kisegítő szint, mégis van egy bunkó, tapló újgazdag osztálytársam, aki néha szokott csipkelődni ÓRÁN. Pl arra hogy nekünk nincs autónk, neki pedig van egy saját (amit amúgy az adócsalásból összehordott pénzből vettek), órán feljött egy téma hogy kinek van autója, én mondtam hogy nekünk nincs, ő meg megszólalt hogy "Akkor hogyan fogod intézkedni a dolgaidat?". Azt válaszoltam neki hogy létezik tömegközlekedés is, a többieknek is leesett hogy mekkora tapló volt, és páran mondták hogy nekik sincs autójuk, mégis létezik busz/vonat/bicikli. Van ezekre a piszkálódásokra valami multifunkciós, mindenre-jó-visszavágás?
Illetve van még egy "gyengepontom", amit bevallom én szereztem a saját hülyeségemből. Idén májusban kikerült egy cikis kép rólam, amit egy fiúnak küldtem (én is az vagyok, de semmi +18-as nem volt benne, csak én tükör előtt, deréktól lefelé zokniban meg boxerban, és nem homokos szándékból). Hála a jó istennek a többiek ezzel nem cikiztek, eléggé gáznak éreztem ezt akkor, viszont ez a szellemi sírkő ritkán szokott rá finoman utalgatni. Erre hogyan lehetne viccesen reagálni?..
"kikerült egy cikis kép rólam, amit egy fiúnak küldtem (én is az vagyok, de semmi +18-as nem volt benne, csak én tükör előtt, deréktól lefelé zokniban meg boxerban, és nem homokos szándékból).
Akkor milyenből? Zoknimustra?
"Akkor hogyan fogod intézkedni a dolgaidat?"
Rengeteg fiatalnak van már saját kocsija. Az én volt osztályomban is a 26 emberből legalább 3-nak volt saját kocsija, és kb. 6-an 7-en tudtak már vezetni.
"írtam volna hasznosat,de a második dologból eléggé egyértelmű,hogy homár vagy,ezért nem árt ha megedződsz akkorra amikor majd nyíltan felvállalod."
Ebben nincs igazad. Ettől függetlenül még megírhattad volna amit akarsz. Mintha ő most tényleg valami olyat infót kapna tőled, amivel minden rossztól megszabadul...
miért küldtél egy fiúnak boxis képet? lehet te nem vagy meleg, de akinek küldted, igen :DDDDDDDDDDD
amúgy ne vegyél a beszólásokról tudomást, aztán ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!