Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez mennyire lesz gáz?

Ez mennyire lesz gáz?

Figyelt kérdés
Pont utolsó hétre betegedtem le szünet előtt és volt karácsonyi húzás de mivel beteg vagyok akit húztam nem fogja megkapni az ajándékát. Bűntudatom van pedig beteg vagyok.

2017. dec. 21. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Ha ezen besértődik, az annyit is ért.
2017. dec. 21. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
beküldeni nem tudod? mi ilyenkor szünet utánra halasztottuk. :)
2017. dec. 21. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz valamelyik osztálytársaddal találkozni egy 10 percre, amíg odaadod neki az ajándékot, hogy adja át? Te pedig írnál egy üzenetet az ajándékozottnak, hogy ez van.

Ha nem, akkor sem lesz gáz, majd odaadod neki ünnepek után.

2017. dec. 21. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
70%

Azért annyira nem nehéz egy apró ajándékot eljuttatni az iskolába. Telefonálsz/írsz valamelyik osztálytársadnak, hogy ugorjon oda hozzátok és vigye el magával. Ha nem vagy fekvőbeteg, akár le is viheted valameddig.

Adott esetben éppen az osztályfőnöködet/valamelyik tanárodat is megkérheted, ha valamelyikük közel lakik hozzátok.

De anyukádat, apukádat is ugyanígy megkérheted rá, hogy vigyék be az ajándékozás reggelén a suliba és adják oda az ofőnek.

Vagy pedig a húzáskor bejelentkezel telefonról videóchaten és "átadod" virtuálisan, aztán megbeszélitek, hogy majd jövő héten (vagy nem tudom, meddig tart a szünet nektek) igaziból is odaadod. Így legalább téged is meg tudna köszönteni az, aki neked vett ajándékot, hisz gondolom valaki téged is húzott...

Nagyon sokféle módon meg lehet ezt oldani, ha tényleg fontos a lelkednek, akkor ne add fel ilyen könnyen.

2017. dec. 21. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!