Milyen volt a szalagavatótok? Nekem jövő héten lesz és nagyon izgulok.
Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 08:53
1/8 anonim válasza:
Unalmas.. Raadasnak mellbe szúrt az idiota osztalyfonokom a szalag tűjével. Igaz ez sem most volt. A tancunk jol sikerült, de ennyi
2/8 anonim válasza:
Nekem eltűnt a táncpárom a színpadon a függöny mögött, bécsi keringőt táncoltunk és rossz felé ment és betévedt a függöny mögé, csak az tűnt fel, hogy nincs sehol és közben valaki tapogatózik a függöny mögött ide-oda :D :D :D aztán meglett a kiút és gyorsan odaszaladt, annyit röhögtünk már ott tánc közben is :D Aztán elmentünk egy pubba amit kibéreltünk, és reggelig ettünk-ittunk :) Jó móka, vedd lazán!! :)
3/8 anonim válasza:
Semmilyen. Én azért izgultam csak, mert én mondtam a beszédet, és azért több száz ember elé kiállni eléggé para volt. De túléltem.
4/8 anonim válasza:
Nekem már 15 éve volt, az osztálytáncunk jól sikerült, az évfolyam keringőjében nem tudtam részt venni, mert kevesebb volt a fiú, és nekem nem jutott pár. Ráadásul ellopták az első saját fényképezőgépemet. Apám vigyázott rá, de valamiért le kellett tennie a székre, aztán mire visszafordult, már nem volt ott. Egy fotóm sem maradt arról az estéről a tablókép kivételével, amit ott a helyszínen fotóztak egy teremben, ráadásul az összes többi fotóm is elveszett, ami még azon a tekercsen volt (az még filmes gép volt, nem digitális). Kívánom a tolvajnak, hogy többszörösen kapja vissza az élettől.
5/8 anonim válasza:
nem hiszem h magát a szalagavatót várná bárki is.. inkább ami utána van.
Nekünk volt műsor és szalagtűzés. Közös tánc meg ilyenek nem.
6/8 anonim válasza:
Jó volt, a tánc is jól sikerült, kicsit izgultam miatta, de nem volt semmi gáz. Ne lepődj meg ha lány vagy (gondolom az vagy) hogy az utolsó pillanatban lesz mindennel problémád, milyen is legyen a hajad, miért nem jó a kitalált smink, egyik osztálytársamnak a szalagavató előtt 1 nappal kellett új cipőt venni, mert elszakadt neki :D stb. Aztán rájössz hogy felesleges volt ennyit izgulni.
Utána a buli meg nagyon jó volt :)
7/8 Metionin válasza:
Igazából egy szokásos iskolai hepaj volt. Kivonulni, az oszi ránktűzte a szalagot, utána tánc (amivel rengeteget szenvedtem mert nem tudok táncolni de kötelező volt), tánc után szépen átöltöztem és hazamentem. Volt még keringő meg utána bankett de mivel nem volt jó osztályom, nem voltam rájuk kíváncsi, örültem ha megszabadulok tőlük nemhogy ott jópofizzak koktélruhában.
8/8 anonim válasza:
Rohangáltam mindenhova, mivel nem voltam hajlandó résztvenni az osztályműsorban ezért nekem kellett a backstage és a technika között tartani a kapcsolatot. A táncban alapból nem voltam benne, az egész után egy kicsit elvoltam még a helyszínen, aztán hazamentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!