Pici lelkiismeretfurdalásom van, Szerintetek nagyon
köcsögök voltunk?
Figyelt kérdés
Tehát van egy picit nyomi kövér antiszoc osztálytársunk, tudjátok akit mindig mindenki bánt mert miért ne, kiközösítettük amikor bejött az osztálsba és szegenynek az egész osztály folyton lerombolja az életét. Tehát lyukasóra volt és teremben ültünk helyettesítőtanárral. A gyerek elől ült, és elaludt. Szegénynek kilógott a segge xd és mindenki röhögött rajta, hogy lecsúszott a gatyája. Szerencsétlen elvörösödött. Mi csak jobban csesztettük, szegény már magábazuhant, azt hittük ott ugrik ki az ablakon (azé azt nem szeretnénk) Elég szőrős gyerek és kövér és mindenféle szőrös viccet elsütöttünk vele, már a tanár is röhögött 😂😂 pl Sir Ákos (ákos a neve), Chewbakka viccek, minden segges vicc, valaki beüvöltötte, hogy te fésülöd a farszőröd? 😂😂 szerencsétlen tényleg nagyon csúnya, hányingertkeltően szőrös és nem ért a szóból de nagyon vicces volt, ahogy összeomlott szegény és hogy az egész osztály a tanárral sírva röhögött, majd kicsöngetés után mindenkinek elmeséltük a suliban akinek lehetett és mindenki feküdt a röhögéstől 🤣 A legjobb nap a suliban 12 év alatt. De azért pici lelkiismeretfurdalásom van. Nagyon szemetek voltunk? Vagy jó poénok voltak? :D 18/F
3 évvel ezelőtt én is ki voltam közösítve. Nagyon dúrva dolgokat csináltak velem. A tanárok is engem szidtak le, ha visszaszóltam az osztálytársaimnak.
De volt annyi lelkierőm, hogy összeszedjem magam, mégha néha az önģyilkosság is megfordult a fejemben. De nem lettem öngyilkos, mert tudtam, hogy így csak egy nyomorult lennék, aki végzett magával.
Meg most is abban az osztályban vagyok. Mára már senki sem mer ellenem szólni egy rossz szót sem, a tanárok is nyaliznak.
Álj ki a társad mellett, ha ennyire nagy a lelkiismereted. Én úgy léptem át a 3 évvel ezelőtti dolgokon, hogy mára már semmi miatt nem érzek lelkiismeretfurdalást.
2018. ápr. 15. 20:40
52/126 anonim válasza:
51-es válaszoló vagyok. Másként azért nem mernek már semmit sem szólni, mert tudják, hogy azt megbánnák, és hogy már nagyban megtapasztalták, hogy nem jó dolog velem szórakozni. Eléggé gátlástalan lettem.
Ha a te osztálytársad is ilyen drasztikus változáson eshet át, mint én, akkor jobban jársz, ha a társaiddal együtt olyan messzire mész amilyen messze csak tudsz, mivel csak egy kés, csak egy ér, csak egy liter vér, és a nyomorult élete bárkinek véget ér!😂
2018. ápr. 15. 20:45
53/126 anonim válasza:
Most csak röhögsz de ha egyszer egy olyan emberrel teszed ezt aki cserébe minimum pofán ver akkor már hisztis pitsakent fogsz bőgni. Hülye kis gonosz pöts vagy aki még röhög is azon mekkora egy szemét kis getszi, az élet majd visszaadja neked a sok kedvességed. Kezdve hogy egy olyan főnököd lesz aki ott szívat ahol tud. 18 évesen elég gáz hogy ilyen dedós vagy.
2018. ápr. 16. 23:03
54/126 anonim válasza:
Te mocskos kis senkiházi. Undorító vagy és sajnos a magadfajta nem változik. Most még röhöghetsz agyilag ennyi vagy, de 5-10 év múlva ezzel a viselkedéssel rém gáz leszel és téged fognak cikizni. Azt pedig ne gondold hogy téged a hátad mögött nem beszélnek ki. Oh majd ha munkahelyed lesz és ilyen szemét leszel úgy kitúrnak majd téged hogy csak leszel.
2018. ápr. 16. 23:13
55/126 anonim válasza:
Menj a fenébe a szánalmas sajnálkozásoddal. Olyan károkat okoztok annak a szerencsétlen fiúnak, aki sokkal többet érhet mint ti ostoba kis nyikhajok, amit nem tud feldolgozni. Én biztos hogy bevertem volna a képedet.
2018. ápr. 17. 07:19
56/126 anonim válasza:
Undorító vagy. Undorítóak vagytok, a tanárral együtt. Őszintén kívánom, hogy MINDENT kapj vissza az élettől háromszorosan. Egy igazi szánalmasan vegődő, köcsög kis gyíkarc vagy, aki majd összeszarja magát félelmében a közösségtől és követi a tömeget, nehogy őt pécézzék ki. Gratulálok, éppenhogy felnőtt vagy papíron, de már tönkretettél egy életet. Mert tönkretetted. Őszintén gratulálok.
2018. ápr. 17. 13:43
57/126 anonim válasza:
Annyit legalább lehet mondani hogy volt képe kiírni ezt őszintén,és van 1 kis furdalása,a többinek valszeg nincs
2018. ápr. 18. 00:36
58/126 anonim válasza:
Azóta történt valami kérdező?
2018. ápr. 18. 07:06
59/126 anonim válasza:
Undorító és szánalmas az, amit műveltek szegény fiúval, és hogy még lelki furdalásotok se legyen miatta?! Felháborító a viselkedésetek, a tanár pedig egy idióta, agyhalott, csökött f***, éppen úgy, mint ti. Örülj, hogy nem én vagyok az osztálytársad, mivel engem is bántalmaztak régen ilyen aljas módon. Természetesen abbahagyták, miután majdnem megfojtottam a főkolompost. :D (és ez nem vicc, vagy nagyzolás)
2018. ápr. 23. 14:13
60/126 anonim válasza:
Azigen... te normális vagy? Hogy ba***am meg anyádat te!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!