Pici lelkiismeretfurdalásom van, Szerintetek nagyon
köcsögök voltunk?
Figyelt kérdés
Tehát van egy picit nyomi kövér antiszoc osztálytársunk, tudjátok akit mindig mindenki bánt mert miért ne, kiközösítettük amikor bejött az osztálsba és szegenynek az egész osztály folyton lerombolja az életét. Tehát lyukasóra volt és teremben ültünk helyettesítőtanárral. A gyerek elől ült, és elaludt. Szegénynek kilógott a segge xd és mindenki röhögött rajta, hogy lecsúszott a gatyája. Szerencsétlen elvörösödött. Mi csak jobban csesztettük, szegény már magábazuhant, azt hittük ott ugrik ki az ablakon (azé azt nem szeretnénk) Elég szőrős gyerek és kövér és mindenféle szőrös viccet elsütöttünk vele, már a tanár is röhögött 😂😂 pl Sir Ákos (ákos a neve), Chewbakka viccek, minden segges vicc, valaki beüvöltötte, hogy te fésülöd a farszőröd? 😂😂 szerencsétlen tényleg nagyon csúnya, hányingertkeltően szőrös és nem ért a szóból de nagyon vicces volt, ahogy összeomlott szegény és hogy az egész osztály a tanárral sírva röhögött, majd kicsöngetés után mindenkinek elmeséltük a suliban akinek lehetett és mindenki feküdt a röhögéstől 🤣 A legjobb nap a suliban 12 év alatt. De azért pici lelkiismeretfurdalásom van. Nagyon szemetek voltunk? Vagy jó poénok voltak? :D 18/F
"Igen sajnálom én is szegényt [...] remélem azért a jövője rendbe lesz"
Látszik, hogy a kedves kérdezőben még annyi tartás nincs, hogy legalább névtelenül ne hazudjon nekünk, mint a vízfolyás.
Nem, amit ti csináltok, azzal súlyos károkat okoztok neki, amit soha az életben nem fog tudni feldolgozni!
2018. ápr. 11. 21:53
12/126 A kérdező kommentje:
Értem, oké megpróbálok bocsánatot kérni tőle az egész osztály nevében ?\ Nem hittem volna, hogy ekkora szemétség volt :(
2018. ápr. 11. 21:53
13/126 anonim válasza:
Várjál már! Te nem Gazsi vagy, aki 18 éves létére még mindig az általános 5. osztályba jár?
2018. ápr. 11. 21:54
14/126 anonim válasza:
"megpróbálok bocsánatot kérni tőle"
Szerinted ennyi elég?
2018. ápr. 11. 21:55
15/126 A kérdező kommentje:
12. osztályban vagyunk, nyugi, azért annyira nem vagyunk agyhalottak :D Nem hazudok, nem véletlenül írtam ki a kérdést, mert van annyi bennem, hogy lelkiismeretfurdalásom legyen szegényért :\
2018. ápr. 11. 21:56
16/126 A kérdező kommentje:
#14, miért mit tegyünk?
2018. ápr. 11. 21:56
17/126 anonim válasza:
Mit tegyetek?
Felnőtt emberként nem illik félmunkát végezni. Vagy csináljátok ki teljesen, hogy öngyilkos legyen, vagy felejtsétek el, hogy létezik, és soha többet ne piszkáljátok.
2018. ápr. 11. 22:01
18/126 anonim válasza:
Azért nem gondoltam hogy az ilyesmik még középiskolákban is mennek. Jó poénok lennének, ha általános iskola második osztályában lennétek, ott még gondolom mennek ezek. Mondjuk látszik az írásodból is, hogy 18 még csak papíron vagy. Biztosan őszintén sajnálod, ha még meg is kérdezed hogy szerintünk jó poénok voltak-e.
2018. ápr. 11. 22:02
19/126 A kérdező kommentje:
Jó, de ezt hogy mondjam el a többieknek anélkül, hogy engem is elkezdenének bántani? Nem vagyok valami híres az osztályban, én csak úgy vagyok, nincs sok szavam. És ha mostantól nem bántom akkor azzal egyedül sokat nem érek (bár ahogy mondtam,privát sosem bántottam, csak a többiek)
2018. ápr. 11. 22:03
20/126 anonim válasza:
"hogy mondjam el a többieknek anélkül, hogy engem is elkezdenének bántani"
Na várjál már haver! Hogy van ez? Magadnak nem akarod a rosszat, sőt, rettegsz tőle, de a másiknak viszont igen? Hát ez nem túl férfias, kisasszony!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!