Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Pici lelkiismeretfurdalásom...

Pici lelkiismeretfurdalásom van, Szerintetek nagyon köcsögök voltunk?

Figyelt kérdés
Tehát van egy picit nyomi kövér antiszoc osztálytársunk, tudjátok akit mindig mindenki bánt mert miért ne, kiközösítettük amikor bejött az osztálsba és szegenynek az egész osztály folyton lerombolja az életét. Tehát lyukasóra volt és teremben ültünk helyettesítőtanárral. A gyerek elől ült, és elaludt. Szegénynek kilógott a segge xd és mindenki röhögött rajta, hogy lecsúszott a gatyája. Szerencsétlen elvörösödött. Mi csak jobban csesztettük, szegény már magábazuhant, azt hittük ott ugrik ki az ablakon (azé azt nem szeretnénk) Elég szőrős gyerek és kövér és mindenféle szőrös viccet elsütöttünk vele, már a tanár is röhögött 😂😂 pl Sir Ákos (ákos a neve), Chewbakka viccek, minden segges vicc, valaki beüvöltötte, hogy te fésülöd a farszőröd? 😂😂 szerencsétlen tényleg nagyon csúnya, hányingertkeltően szőrös és nem ért a szóból de nagyon vicces volt, ahogy összeomlott szegény és hogy az egész osztály a tanárral sírva röhögött, majd kicsöngetés után mindenkinek elmeséltük a suliban akinek lehetett és mindenki feküdt a röhögéstől 🤣 A legjobb nap a suliban 12 év alatt. De azért pici lelkiismeretfurdalásom van. Nagyon szemetek voltunk? Vagy jó poénok voltak? :D 18/F

2018. ápr. 11. 21:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/126 anonim ***** válasza:
100%
Büdös suttyó phaszparasztok vagytok. A köcsög túl előkelő jelző rátok. Nagyon de nagyon remélem, hogy az élettől vissza fogjátok kapni így vagy úgy.
2018. ápr. 12. 13:52
 42/126 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a tanároknak pedig minimum kirúgás jár ezért. Ti gyökér kis kölykök vagytok, de hogy egy tanításra az életét feltévő ember így viselkedjen egy védtelen gyerekkel... hányingerem van tőletek. Mindenkitől.
2018. ápr. 12. 13:54
 43/126 anonim ***** válasza:
100%

Most már komolyan érdekel hogy merre van ez az iskola, ahol a tanárok is így viselkednek..

Ki taposni mindnek a belét, főleg a tanárnak. Nevetséges.

2018. ápr. 12. 15:25
 44/126 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, kérdező én is átéltem hasonló csúfolódásokat azért, mert én is duci vagyok. A mai napig eszembe jutnak a beszólások és ugyanúgy fájnak, mint akkor.

23/N

2018. ápr. 12. 18:06
 45/126 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt.. Volt egy csaj akit a hülye p***ák szekáltak minden apróságért, volt hogy megtépték a haját stb... En meg 2 barátnőm nem csatlakoztunk hozzájuk, ezért minket is szekálltak, jó nem olyan durván, de kb mára sikerült magamba feldolgozni mindent...kb... Sokat sírtam, volt egy eret akartam vágni, nem értettem miért érdemlem ezt, hiszen én jó ember vagyok, csak sajnos ez a világ nem éppen nekünk való.... Sajnos kicsit még önbizalomhiányom van, de lassan az is helyrejön.. Ti meg ássátok el magatokat, szánalmasak vagytok. 23\L
2018. ápr. 14. 08:08
 46/126 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok.. Legalább a tanár minket ugy ahogy de megvedett..
2018. ápr. 14. 08:10
 47/126 anonim ***** válasza:
100%
Engem általánosban szekáltak nagyon durván és középiskola elején. 6 év telt el. Azóta sem hevertem ki. Már a pszichológuson gondolkozom...
2018. ápr. 14. 22:09
 48/126 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog sokkolt le a legjobban:

Az első, hogy ebben a tanár is részt vett. Lehet, hogy nem terrorizált, de a kiröhögés ugyanúgy részvétel. Undorító...ha már rátok szólni nem tud, legalább maradt volna csöndben. Bár ha jól látom, meg sem próbált fegyelmezni.

A második a korotok. Szentül hittem a kérdés végéig, hogy általános iskolások vagytok, akkor is gusztustalan ez a viselkedés, de legalább van rá esély, hogy gyerekek vagytok, majd kinövitek. De 18-19 évesen?! Tökön szúrom magam, hogy ilyen emberek számítanak felnőttnek és dolgozhatnak, szavazhatnak...

Remélem, egyszer valaki kegyetlenül visszaadja nektek azt a terrort, amit ti szórakozás címén másokkal műveltek.

2018. ápr. 14. 22:34
 49/126 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem jutottam el a szöveg közepéig és nem láttam hány éves vagy, azt hittem egy 12-13 éves nagyképű kölyök vagy. Hogy nem szégyelled magad, hogy 18 éves létedre ilyen töketlen viselkedésed van. Mégis mit képzelsz magadról? Ki vagy te? Ha veled csinálnák ezt, hogy esne neked? Az ilyen emberek miatt érett meg az emberiség a pusztulásra. Látszik te se sok nevelést kaptál gyerekként. Egy normális ember nem viselkedik így. Főleg, hogy ez a stílus nálunk kb az ovodában volt, max általános elején. Nem 18 évesen.. Ami neked poén másnak az élete. Remélem visszakapod legalább 10szeresen ezt!
2018. ápr. 15. 19:27
 50/126 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem azt hinni, hogy a kérdező DIREKT provokál bennünket (is!).

Kérdező, nem vagy te elmebeteg? Én a helyedben kezeltetném magam, 1 papírzacskóval a fejemen. Szegény szüleid.

2018. ápr. 15. 19:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!