Pici lelkiismeretfurdalásom van, Szerintetek nagyon köcsögök voltunk?
Most már komolyan érdekel hogy merre van ez az iskola, ahol a tanárok is így viselkednek..
Ki taposni mindnek a belét, főleg a tanárnak. Nevetséges.
Tudod, kérdező én is átéltem hasonló csúfolódásokat azért, mert én is duci vagyok. A mai napig eszembe jutnak a beszólások és ugyanúgy fájnak, mint akkor.
23/N
Két dolog sokkolt le a legjobban:
Az első, hogy ebben a tanár is részt vett. Lehet, hogy nem terrorizált, de a kiröhögés ugyanúgy részvétel. Undorító...ha már rátok szólni nem tud, legalább maradt volna csöndben. Bár ha jól látom, meg sem próbált fegyelmezni.
A második a korotok. Szentül hittem a kérdés végéig, hogy általános iskolások vagytok, akkor is gusztustalan ez a viselkedés, de legalább van rá esély, hogy gyerekek vagytok, majd kinövitek. De 18-19 évesen?! Tökön szúrom magam, hogy ilyen emberek számítanak felnőttnek és dolgozhatnak, szavazhatnak...
Remélem, egyszer valaki kegyetlenül visszaadja nektek azt a terrort, amit ti szórakozás címén másokkal műveltek.
Kezdem azt hinni, hogy a kérdező DIREKT provokál bennünket (is!).
Kérdező, nem vagy te elmebeteg? Én a helyedben kezeltetném magam, 1 papírzacskóval a fejemen. Szegény szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!