Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Pici lelkiismeretfurdalásom...

Pici lelkiismeretfurdalásom van, Szerintetek nagyon köcsögök voltunk?

Figyelt kérdés
Tehát van egy picit nyomi kövér antiszoc osztálytársunk, tudjátok akit mindig mindenki bánt mert miért ne, kiközösítettük amikor bejött az osztálsba és szegenynek az egész osztály folyton lerombolja az életét. Tehát lyukasóra volt és teremben ültünk helyettesítőtanárral. A gyerek elől ült, és elaludt. Szegénynek kilógott a segge xd és mindenki röhögött rajta, hogy lecsúszott a gatyája. Szerencsétlen elvörösödött. Mi csak jobban csesztettük, szegény már magábazuhant, azt hittük ott ugrik ki az ablakon (azé azt nem szeretnénk) Elég szőrős gyerek és kövér és mindenféle szőrös viccet elsütöttünk vele, már a tanár is röhögött 😂😂 pl Sir Ákos (ákos a neve), Chewbakka viccek, minden segges vicc, valaki beüvöltötte, hogy te fésülöd a farszőröd? 😂😂 szerencsétlen tényleg nagyon csúnya, hányingertkeltően szőrös és nem ért a szóból de nagyon vicces volt, ahogy összeomlott szegény és hogy az egész osztály a tanárral sírva röhögött, majd kicsöngetés után mindenkinek elmeséltük a suliban akinek lehetett és mindenki feküdt a röhögéstől 🤣 A legjobb nap a suliban 12 év alatt. De azért pici lelkiismeretfurdalásom van. Nagyon szemetek voltunk? Vagy jó poénok voltak? :D 18/F

2018. ápr. 11. 21:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
63%
Most elképzeltem,hogy akik válaszoltak ide,hogy: pl r*hadjon meg a kérdező,vagy hasonló finomságok (TÖK JOGOSAN,köztük én is még a legelején) azok összefognak,bemennek ebbe az osztálynak nevezett állatkertbe(bocsi állatok..) és szétveri mindnek a nyomorék kis fejét, beleveri a padba stb :D 23L
2018. jún. 14. 10:55
 92/126 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy igazi patkány kárőrvendő g@ci vagy!! Miért ilyen jó érzés másokat baszogatni mert egy kicsit másnilyen a gyerek?! Ugyanolyan ember b@@zdmeg ti meg rá száltok a gyerekre, b@@szogatjátok de ti azzal sem vagytok tisztában hogy lehet otthoni dolgok miatt olyan "nyomis" a gyerek, nem kéne b@@szogatni mert nem tudod mit élhetett át amiért ilyen fogadok ti is ilyen igazi nokedli g@@cik vagytok a r@@banc osztálytársaiddal eggyütt, de most tényleg ilyenkor mit éreztek hogy mekkora menők vagytok mert lenéztek egy gyereket mert kicsit csendesebb meg csúnya? Szánalmas, ássátok el magatokat a g@@cibe ott ahol vagytok f@@szopó nyomorult férgek!!! Kapjátok vissza 200 szorosan amit csináltok azzal a sráccal!!!!
2018. júl. 19. 07:35
 93/126 anonim ***** válasza:
0%
Lol ezek mi voltunk :D Felismertem az írasodból. Nem az Érdi Gárdonyiból voltál a Pali? Jajj a régi szép idők amikor Ákost vérig szivattuk, és úgy hülyültünk mindenfélével mint az elmegyógyintézetben. de sajnos elmúlt az az idő, hülye érettségi várhatott volna még, akartam volna még szórakozni :(
2018. júl. 27. 15:59
 94/126 anonim ***** válasza:
100%
93-as a hozzátok hasonló hülyegyerekekből lesznek a munkahelyi csicskák akiknek semmi önálló véleményük nincs de a legnagyobb büdös paraszt mögé beállnak röhögni.
2018. júl. 27. 16:48
 95/126 anonim ***** válasza:
18%
Vagy inkább fordítva :D mivel úgymond én voltam ott a "főbully" ezért mindenki mellém állt be és nem én hozzájuk. Annyi önbizalmat szedtem belőle, hogy ha munkába kerülök senki sem fog tudni a "sötét múltról" (ami amúgy ártatlan iskolai csínyek voltak, de mindegy, sok az érzékeny ember) és egy önbizalomteli rátermett emberként fogok dolgozni. A gyengék pedig, hát természetes szelekció ha nem állják meg helyük, ezzel nem lehet mit kezdeni.
2018. júl. 27. 16:58
 96/126 anonim ***** válasza:
100%

Csak éppenséggel ha munkahelyen kezdesz ilyeneket csinálni..

1. Nem fogják tűrni

2. Olyan emberbe kötsz bele aki nem fogja tűrni, és a sz*rt is kiveri belőled

Remélem az utóbbi lesz ;)

2018. júl. 27. 17:07
 97/126 anonim ***** válasza:
0%
Munkahelyen nem fogom ezt csinálni ;)
2018. júl. 27. 17:16
 98/126 anonim ***** válasza:
100%
Hiába igyekszel majd "normálisan" viselkedni, egyszer minden számlát törlesztetni kell.
2018. aug. 4. 12:45
 99/126 anonim ***** válasza:
0%
Reméljük nem ;)
2018. aug. 5. 01:46
 100/126 anonim ***** válasza:
100%
95-ös ha iskolában is görény voltál akkor a munkahelyen is olyan leszel, ez nem elhatározás kérdése. Amúgy meg nem sok érzékeny ember van, hanem te és a hozzád hasonló emberek képtelenek felfogni hogy nem egyformák az emberek.
2018. aug. 5. 09:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!