Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Pici lelkiismeretfurdalásom...

Pici lelkiismeretfurdalásom van, Szerintetek nagyon köcsögök voltunk?

Figyelt kérdés
Tehát van egy picit nyomi kövér antiszoc osztálytársunk, tudjátok akit mindig mindenki bánt mert miért ne, kiközösítettük amikor bejött az osztálsba és szegenynek az egész osztály folyton lerombolja az életét. Tehát lyukasóra volt és teremben ültünk helyettesítőtanárral. A gyerek elől ült, és elaludt. Szegénynek kilógott a segge xd és mindenki röhögött rajta, hogy lecsúszott a gatyája. Szerencsétlen elvörösödött. Mi csak jobban csesztettük, szegény már magábazuhant, azt hittük ott ugrik ki az ablakon (azé azt nem szeretnénk) Elég szőrős gyerek és kövér és mindenféle szőrös viccet elsütöttünk vele, már a tanár is röhögött 😂😂 pl Sir Ákos (ákos a neve), Chewbakka viccek, minden segges vicc, valaki beüvöltötte, hogy te fésülöd a farszőröd? 😂😂 szerencsétlen tényleg nagyon csúnya, hányingertkeltően szőrös és nem ért a szóból de nagyon vicces volt, ahogy összeomlott szegény és hogy az egész osztály a tanárral sírva röhögött, majd kicsöngetés után mindenkinek elmeséltük a suliban akinek lehetett és mindenki feküdt a röhögéstől 🤣 A legjobb nap a suliban 12 év alatt. De azért pici lelkiismeretfurdalásom van. Nagyon szemetek voltunk? Vagy jó poénok voltak? :D 18/F

2018. ápr. 11. 21:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/126 anonim ***** válasza:
10%
Hát nem sok minden változott :D Mai napig ki van közösítve az egyetemen a srác, már nem csak a kollégium, de az egész egyetem szőrös kövér bohóca lett :D A kollégiumi "bántalmazás" miatt 2 tárgyon meg is bukott, hazament a koliból, konkrétan 2 hónapja a vizsgákon kívül ki sem mozdul a házból, elvileg depresszióba esett. Hát igen-igen, nekünk meglett minden, mi élvezzük az egyetemet, jól tanulunk és közben szét szopatunk minden gyenge embert, ő pedig ugyanúgy alulmarad, végre már a tanulmányi részlegen is ahol lennie kell :D Nem tudom veled mizu Pali, neked írtam ide, hátha érdekelt mizu Ákossal, és persze a többieknek is. Te is írhatnál valamikor valamit privátban ha még nézed a kérdést.
2019. jan. 23. 21:48
 112/126 anonim ***** válasza:
100%

"több száz ember egyetemistákkal egybevéve nem tévedhet"

Gondolom nem történelem szakos vagy :DD

2019. jan. 24. 06:14
 113/126 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez borzalmas.

Lelketlen egy világ ez.

Én is szeretem a vicceket meg poénokat, de bakker, ha egy állat kínlódna előtted te azt is röhögve néznéd végig?

Mi van veletek emberek?

2019. máj. 25. 17:15
 114/126 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el mind a 113 választ, de remélem idetéved az, aki gyakran kérdez, hogy mit éreznek azok most, akik bántották régen a gyengébbeket és megbánták e.

Na, kb így; bár ez kamu kérdés :D

2019. jún. 29. 20:05
 115/126 anonim válasza:
100%
nagyon bunkók vagytok engem is piszkáltak (piszkálnak)a testsúlyom miatt és ez elég szarul esik de csak képzeld magad a helyébe!!!!!!!!!! parasztok vagytok!!!!!!!!!!!!!!!
2020. febr. 18. 14:53
 116/126 anonim ***** válasza:
100%
Ezt minek emelted ki, te nyomoronc? 2 év után is csak ennyit tudsz felmutatni?
2020. febr. 18. 15:01
 117/126 anonim ***** válasza:
33%
Aztarohadt, ezek mi voltunk :D Fogalmazásodból ítélve a Pali lehetsz, a másik válaszoló pedig a Feri. Áh a jó öreg Gárdonyi suli. Érd pedig egyik legnevesebb iskolája volt. Tudtok valamit Ákosról? Él még? Vagy szegény csubikánk kapta halt. Nem is értem minek lenne lelkiismeret furdalásod, megérdemelte a srác. Amikor 27 emberből 26 bántja, az nem véletlen.
2020. jún. 9. 13:58
 118/126 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem aranyos hogy ez a kettő élettelen senki évek után is visszajár? Ennyire akartok valahova tartozni, hogy kamu válaszokkal tömitek a provokatív kérdést? Édes.
2020. jún. 9. 14:51
 119/126 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy csak kiváncsiságból: ti ezt a fajta mentalitást otthonról hoztátok? A szüleitek tanították ezt, ők is ilyenek, ők is nevetnek ezen? Vagy nekik elmondtátok egyáltalán a sulis dolgokat?
2020. jún. 9. 15:33
 120/126 anonim ***** válasza:
94%
Osztálytalálkozó GYIK 2020 változat. :D
2020. jún. 9. 16:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!